Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Horten

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Eiendomsmegler Horten

Kjente og seriøse meglere i Horten

Gjennom vår tjeneste får du kun tilbud fra kjente og seriøse eiendomsmeglere i Horten. På den måten er du sikker på at du får best mulig hjelp - enten det gjelder verdivurdering for refinansiering eller salg av bolig.

Meglerfirma i Horten
Pris på eiendomsmegler

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Horten så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg personlighet for å finne rett megler

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Horten er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Horten?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Horten

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Horten

Boligmarkedet i Horten har steget en god del over de siste årene. En av grunnen kan være de høye boligprisene i Oslo. Da dette fører til at flere ikke har råd eller ønsker å bruke så mye penger på en bolig. 

Horten kan da være et godt alternativ om man ikke kan bo i Oslo av ulike grunner. Her er prisene mye lavere, samtidig som man har kort avstand til både Oslo og Drammen. 

Her er det gode kollektive muligheter. De som har jobb i byene får ikke lange veien til jobb i de større byene. Samtidig er de kollektive alternativene gode. 

Horten er også et populært sted å kjøpe på grunn av nærheten til sjø, mark og skog. Mange ser på dette som det perfekte området å etablere seg. Det er flott omgivelser for barn i forhold til gatene i Oslo. 

Eiendomsmegler Horten

Det er flere meglere i Horten som konkurrerer om oppdrag. Hos meglerne er det store variasjoner på pris, kompetanse og størrelsen til meglerforetaket. Dette hjelper deg til å kunne finne den beste megleren for ditt oppdrag slik at du får mest for din bolig. 

Ønsker du å få tilbud fra flere meglere i Horten uten å bruke alt for mye tid? Da er du velkommen til å bruke vårt skjema. Da vil du innen kort tid motta tilbud fra de meglerne du valgte. 

Videre er det bare å sammenligne og velge det beste tilbudet for deg og boligen din. 

Om Horten

Horten er både en kommune og en kystby som ligger i Vestfold fylke. Byen ligger mellom Tønsberg og Holmestrand. 

I dag består Horten av omtrent 17.000 av innbyggerne. 

Man finner også fergen som går til Moss i Horten, det har den gjort helt siden 1582 frem til i dag.

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Horten

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg