Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Hornindal

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Eiendomsmegler Hornindal

Kjente og seriøse meglere i Hornindal

Gjennom vår tjeneste får du kun tilbud fra kjente og seriøse eiendomsmeglere i Hornindal. På den måten er du sikker på at du får best mulig hjelp - enten det gjelder verdivurdering for refinansiering eller salg av bolig.

Meglerfirma i Hornindal
Pris på eiendomsmegler

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Hornindal så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg personlighet for å finne rett megler

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Hornindal er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Hornindal?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Hornindal

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Hornindal

I kommunen bor det 1 169 mennesker (tall fra 2018), men prognoser viser at de neste årene vil befolkningen gå ned. Ettersom Hornindal vil bli slått sammen med Volda kommune vil denne nedgangen nøytraliseres av prognoser om oppgang i folketallet i dagens Volda kommune.

Av boliger er det 420 eneboliger og 17 leiligheter, der de fleste er selveier, men det er også leietakere. Det er også noe utbredt med hytter, der det per 2018 var registrert 173 fritidsboliger. Majoriteten av befolkningen bor omkring og i kommunesenteret Grodås, men det er også noe bebyggelse langs nordsiden av dalføret østover.

Om Hornindal

I Sogn og Fjordane fylke ligger kommunen Hornindal, som også er en del av Nordfjord. Hornindal kommune grenser til Volda, Ørsta, Stranda, Stryn og Eid. Fra 2020 vil Hornindal og Volda kommune slå seg sammen, og bli til den nye Volda kommune. Det vil si at Hornindal blir en del av Møre og Romsdal fylke.

Naturen i kommunen er bred, åpen og frodig og man finner fjell-landskap nord i kommunen. Videre finner man Europas dypeste innsjø på 514 meters dyp og som går under navnet Hornindalsvatnet. Sysselsettingen i kommunen er innen industri og offentlig administrasjon og tjenesteyting. I industrien er det trevare- og møbelindustri som er viktigst, og denne finner man i kommunesenteret og tettstedet Grodås. Selv om industri er den viktigste næringen, er det også en del jordbruk med husdyr. I tillegg vokser turisttrafikken, noe som har ført til flere turisthotell og pensjonater.

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Hornindal

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.