Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE Group 24 2 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget Group 14
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Holtålen

 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris
Motta tilbud fra flere dyktige eiendomsmeglere i %location%

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Tjenesten er helt gratis og uforpliktende
 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris

FÅ TILBUD FRA STORE OG SERIØSE SELSKAPER

Eiendomsmegler Holtålen

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Holtålen så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Holtålen er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Holtålen?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Boligmarkedet i Holtålen

Boligmarkedet i Holtålen kommune består i all hovedsak av eneboliger, men det finnes også noen få leiligheter. De fleste eier egen bolig, men det er muligheter for å leie hvis man skulle trenge det. Hele 41 prosent av kommunens innbyggere bor på landbrukseiendommer. Hyttemarkedet er moderat til godt, med 1127 oppførte hytter.

De fleste av kommunens yrkesaktive innbyggere jobber innenfor sekundærnæringer, varehandel/hotell/restaurant og helse- og sosialtjenester. Jordbruket er dominert at husdyrhold, særlig da storfe og sau. Det drives en stor mengde skog hvert år. Trevare- og møbelindustrien er viktig for kommunen. En tredjedel av Gauldal Energi eies av Holtålen kommune.

Kommunen har to barnehager, en barneskole og en 1-10 skole. Kommunen har ingen videregående skole. Det finnes mange aktive lag og foreninger i kommunen, tilbudet av ulike fritidsaktiviteter for barn og unge er godt.

Rørosbanen går gjennom kommunen, og gir mulighet for å ta toget til både Røros og Trondheim. Ellers er rv. 30 viktig for samferdsel i kommunen.

Om Holtålen

Sørvest i Trøndelag fylke ligger Holtålen kommune. I 2019 hadde kommunen 1997 innbyggere. Ålen er kommunens administrative senter. Ålen er en del av tettstedet Renbygda, som er kommunens eneste tettsted.

Naturen er variert med dalfører og fjell. Kommunens høyeste topp er Forollhogna som ligger 1332 moh. Forollhogna nasjonalpark ligger delvis i Holtålen kommune. Er man interessert i UFO-er og utenomjordiske fenomener har man nok hørt om Holtålen kommune. Det ble i 1981 observert uforklarlige lysfenomener på himmelen i Hessdalen, som ble antatt å være UFO. Elva Rugla renner gjennom deler av kommunen.

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer