Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Holmestrand

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Eiendomsmegler Holmestrand

Kjente og seriøse meglere i Holmestrand

Gjennom vår tjeneste får du kun tilbud fra kjente og seriøse eiendomsmeglere i Holmestrand. På den måten er du sikker på at du får best mulig hjelp - enten det gjelder verdivurdering for refinansiering eller salg av bolig.

Meglerfirma i Holmestrand
Pris på eiendomsmegler

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Holmestrand så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg personlighet for å finne rett megler

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Holmestrand er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Holmestrand?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Holmestrand

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Holmestrand

Det siste året har boligmarkedet til Holmestrand fortsatt oppover, man kan se en stabil og høy vekst med gode boligpriser. Årsaken til at det går så bra kan være det høye prisnivået i Oslo. 

Boligkjøperne som ikke har nok penger eller ønsker å bruke så mye på å bo i byen, flytter derfor ut til Holmestrand som har pendleravstand til byen. 

Nedgangen man merket den siste tiden, har nå begynt å gå oppover det siste året.

Med Holmestrand sin nærhet til sjø og mark, men samtidig knappe 1 time til Oslo, har Holmestrand blitt et attraktivt sted å flytte. 
Flere oppdager ofte at man får mye for pengene ved å flytte til Holmestrand. Byen er ofte en plass flere velger å flytte når de skal etablere seg. 

Eiendomsmegler Holmestrand

Har du en bolig i Holmestrand som du vurder å selge er det viktig å være klar over at flere meglere konkurrerer om oppdraget. Det kan derfor være lurt å gjøre litt forarbeid slik at du får den beste megleren. 

Ønsker du ikke å bruke så mye tid på det kan du fylle ut vårt skjema. Da vil du komme i kontakt og få tilbud fra meglere som kjenner Holmestrand godt. Deretter kan du sammenligne og velge den beste megleren. 

Om Holmestrand

Holmestrand er både en kommune og en by som ligger Vestfold. Holmestrand grenser til Larvik, Re, Kongsberg, Øvre Eiker, Nedre Eiker, Drammen, Sande og Oslofjorden. 

Er du fra Holmestrand vil du bli kaldt for en holmestranding. Byen har 7.420 innbyggere målt januar 2018. 
Holmestrand sitt næringsliv er godt preget av byen sin industri, spesielt da Hydros fabrikk for aluminiumsfordeling og jordbruk.

Mange som bor i byen pendler til arbeid i Oslo, Drammen eller Tønsberg. Togstasjonen til Holmestrand har avganger til Oslo 1 gang i timer, og toget tar kun 1 time. Her er det også gode forbindelser til flyplassen.

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Holmestrand

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg