Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Hol

 • Mer penger fra boligsalget
  Med den rette megleren sitter du igjen med mer penger fra salget av boligen din.
 • Du sparer penger, tid og energi
  Slipp å samle tilbud selv! Siden meglerne konkurrerer om deg, vil du få deres beste priser.
 • Seriøse meglere
  Du får tilbud fra velkjente og pålitelige meglere
Motta tilbud fra flere dyktige eiendomsmeglere i %location%

Oppnå en god pris for din bolig nå

Få tilbud fra opptil 5 meglere med råd og klar strategi rundt salget av din bolig.

Å be om tilbud er gratis og uforpliktende.
 • Mer penger fra boligsalget
  Med den rette megleren sitter du igjen med mer penger fra salget av boligen din.
 • Du sparer penger, tid og energi
  Slipp å samle tilbud selv! Siden meglerne konkurrerer om deg, vil du få deres beste priser.
 • Seriøse meglere
  Du får tilbud fra velkjente og pålitelige meglere

Få tilbud fra store og seriøse selskaper

Eiendomsmegler Hol

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Hol så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Hol er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Hol?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Hol

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Hol

Bosetningen i Hol er først og fremst konsentrert til de ovennevnte dalførene. Nesten to tredjedeler av kommunens befolkning sokner til Ustedalen, mens omkring én fjerdedel bor i Holsdalføret. Kommunen har to tettsteder, administrasjonssenteret Hol og Geilo. Av disse er Geilo desidert størst og har over halvparten av kommunens innbyggere. Det er for øvrig over dobbelt så mange fritidsboliger som helårsboliger i Hol. Og mye av hyttebebyggelsen er å finne ved Geilo og Ustaoset.

Hytteprisene i Hol, og da spesielt Geilo, er blant de aller høyeste i landet. Og når prisene i det norske hyttemarkedet nå har steget i flere år på rad, henger ikke akkurat Hol etter. Det er spesielt markedet for høyfjellshytter som har opplevd vekst. Og den sorten finner man som du sikkert kan tenke deg mye av i kommunen.

Eiendomsmegler Hol

Enten du skal kjøpe eller selge, det være seg høyfjellshytte eller småbruk, er det viktig å finne riktig megler. Benytt deg gjerne av vår tjeneste for lettere å få oversikt over de beste tilbudene fra de dyktigste eiendomsmeglerne i Hol.

Om Hol

Øverst i Hallingdal, så langt vest du kommer i Buskerud, ligger fjell,- nasjonalpark- og reiselivskommunen Hol. Det er bare å velge og vrake mellom tilnavn, for Hol kler de fleste: Med over 90 prosent av arealet beliggende mer enn 900 meter over havet, er Hol utvilsomt en fjellkommune. Med over 30 prosent av sitt totale areal vernet, har Hol også gjort seg fortjent til status som nasjonalparkkommune. Og med Geilo som en av Norges mest populære turistdestinasjoner, må Hol så avgjort også kunne kalles en reiselivskommune.

Kommunen rommer to dalfører, Ustedalen og Holsdalføret. Ustedalen er samferdselsmessig den viktigste av disse to, med både rv. 7 og Bergensbanen løpende gjennom seg. Holsdalføret har på sin side administrasjonssenteret og fv. 50 til Aurland i Sogn og Fjordane. Historisk er for øvrig Hol kjent for produksjon av verktøy, noe kommunevåpenet gjenspeiler. I dag opptar imidlertid industrien forholdsvis liten plass i kommunen.

Oppnå en god pris for din bolig nå

Få tilbud fra opptil 5 meglere med råd og klar strategi rundt salget av din bolig.