Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Høylandet

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Eiendomsmegler Høylandet

Kjente og seriøse meglere i Høylandet

Gjennom vår tjeneste får du kun tilbud fra kjente og seriøse eiendomsmeglere i Høylandet. På den måten er du sikker på at du får best mulig hjelp - enten det gjelder verdivurdering for refinansiering eller salg av bolig.

Meglerfirma i Høylandet
Pris på eiendomsmegler

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Høylandet så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg personlighet for å finne rett megler

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Høylandet er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Høylandet?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Høylandet

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet på Høylandet

Boligmarkedet på Høylandet består i all hovedsak av eneboliger, det er bygget 493 stykk i kommunen. Det finne kun 12 leiligheter. De fleste eier egen bolig, men trenger du å leie er det mulighet for dette også. 

Det er bygget 235 hytter/fritidseiendommer i kommunen. Ønsker du deg hytte her, skal det være muligheter for å få tak i noe som passer for alle. 
Det er over 40% av kommunens innbyggere som bor på landbrukseiendommer, noen som skulle tilsi at muligheten for å få kjøpt en gård eller et småbruk er gode. 

Det er, ifølge tall fra SSB, forventet en liten nedgang i befolkningen på Høylandet de neste 20 årene. Dette kan medføre at boligmarkedet blir noe mer begrenset. Hvorfor folk velger å flytte fra kommunen er ikke helt sikkert, men det kan spille en rolle at kommunen ligger noe usentralt til og mangler store byer. 

Eiendomsmegler Høylandet

Det finnes flere eiendomsmeglere i kommunen som ønsker nettopp deg som kunde. En av disse er Eiendomsmegler 1. Ønsker du kontakt med en eiendomsmegler som kan hjelpe deg å finne bolig eller hytte i kommunen, kan du bruke kontaktskjemaet her på vår nettside. 

Om Høylandet

Høylandet er en kommune i Trøndelag fylke. Per 2.kvartal 2019 hadde kommunen 1249 innbyggere. Kommunens administrative senter heter også Høylandet. Det er her over halvparten av kommunens innbyggere bor. 

De fleste av kommunens innbyggere jobber innenfor helse- og sosialtjenester. Mange jobber også innenfor varehandel/hotell/restaurant og sekundærnæringer. Jordbruk og skogsbruk er viktig for kommunen, det er vanligst å holde storfe og dyrke korn. 

Høylandet har en barnehage og en grunnskole. Det ligger ikke noen videregående skole i kommunen. Du finner legekontor, tannlege, helsestasjon, NAV-kontor og andre kommunale tjenester i kommunen. 
Kommunen har dagligvarebutikker, frisør med mer. Hvert år arrangeres også Norsk Revyfestival i kommunen. 

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Høylandet

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg