Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Hjelmeland

 • Mer penger fra boligsalget
  Med den rette megleren sitter du igjen med mer penger fra salget av boligen din.
 • Du sparer penger, tid og energi
  Slipp å samle tilbud selv! Siden meglerne konkurrerer om deg, vil du få deres beste priser.
 • Seriøse meglere
  Du får tilbud fra velkjente og pålitelige meglere
Motta tilbud fra flere dyktige eiendomsmeglere i %location%

Oppnå en god pris for din bolig nå

Få tilbud fra opptil 5 meglere med råd og klar strategi rundt salget av din bolig.

Å be om tilbud er gratis og uforpliktende.
 • Mer penger fra boligsalget
  Med den rette megleren sitter du igjen med mer penger fra salget av boligen din.
 • Du sparer penger, tid og energi
  Slipp å samle tilbud selv! Siden meglerne konkurrerer om deg, vil du få deres beste priser.
 • Seriøse meglere
  Du får tilbud fra velkjente og pålitelige meglere

Få tilbud fra store og seriøse selskaper

Eiendomsmegler Hjelmeland

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Hjelmeland så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Hjelmeland er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Hjelmeland?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Hjelmeland

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Hjelmeland

Boligmarkedet i Hjelmeland kommune består i all hovedsak av eneboliger, det finnes kun fem leiligheter i hele kommunen. Ønsker du å leie er det et leiemarked i kommunen. Hele 35,7% av kommunens innbyggere bor på landbrukseiendommer. Har du lyst til å kjøpe hytte i Hjelmeland er det gode muligheter for dette da det er bygget 1096 hytter i kommunen.

Næringsmiddelindustrien i kommunen gir mange arbeidsplasser, da særlig innenfor slakt og foredling av fisk. Innenfor jordbruket er blant annet melkeproduksjon og dyrking av epler viktig. Hjelmeland er også kjent for produksjon av Jærstoler. 21% av kommunens innbyggere jobber utenfor kommunen.

Det finnes fem barnehager i Hjelmeland kommune. I tillegg finner man tre barneskoler og en ungdomsskole. Kommunen har tilbud i form av Kulturskole og andre fritidsaktiviteter. Det finnes gode muligheter for vandring i fjell og natur.

Rv. 13 gir kommunen en viktig forbindelse med resten av fylket. I tillegg går det flere fergeforbindelser til blant annet Stavanger. Ryfastforbindelsen vil gi kommunen fergefri forbindelse med Stavangerområdet. I Ryfylke finnes det kollektivtrafikk i form av busser, disse går både i og rundt Hjelmeland.

Eiendomsmegler Hjelmeland

Selv om Hjelmeland har et lite aktivt boligmarked, med få boliger i omløp kan man fremdeles få hjelp fra flere meglere. Vurderer du å selge boligen din her, er det viktig at du finner en megler som kjenner kommunen godt, og som har erfaring fra lignende boliger.

Bruk gjerne vår tjeneste for å komme i kontakt med flere meglere. Som en bonus vil meglerne vite at de er konkurranse om deg som kunde. Da er sannsynlighet stor for at de strekker seg enda lenger. Når du har mottatt tilbud fra alle sammen, kan du sammenligne og velge det beste tilbudet.

Om Hjelmeland

Hjelmeland kommune ligger i Rogaland fylke, i den delen som kalles for Ryfylke. Kommunens administrative senter heter for Hjelmelandsvågen. Kommunen er stor i forhold til areal, hele 1088 kvadratkilometer. I 2018 hadde kommunen kun 2689 innbyggere. Hjelmelandsvågen er også kommunens eneste tettsted. De fleste av kommunens innbyggere bor langs med kysten.

Jordbruk er viktig for kommunen, da særlig med tanke på fruktdyrking, melkeproduksjon og sauehold. Det er særlig dyrking av epler som er en bærepåle i kommunen. Industrien er også viktig for Hjelmeland, da spesielt næringsmiddelindustrien.

Vannkraft er viktig for kommunen. Hjelmeland har høye og bratte fjell som gjør vannkraft mulig. Det kommer også en del nedbør i dette området.

Hjelmeland har en del besøkende turister, da spesielt i fjellet. Der ligger hotell i Hjelmelandsvågen.

Oppnå en god pris for din bolig nå

Få tilbud fra opptil 5 meglere med råd og klar strategi rundt salget av din bolig.