Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE Group 24 2 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget Group 14
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Hitra

 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris
Motta tilbud fra flere dyktige eiendomsmeglere i %location%

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Tjenesten er helt gratis og uforpliktende
 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris

FÅ TILBUD FRA STORE OG SERIØSE SELSKAPER

Eiendomsmegler Hitra

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Hitra så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Hitra er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Hitra?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Boligmarkedet i Hitra

Boligmarkedet i Hitra kommune består både av eneboliger og leiligheter, men med hovedvekt på eneboliger. De aller fleste eier egen bolig, men det finnes også et leiemarked. Ønsker du å kjøpe hytte i Hitra er mulighetene gode for dette, med 1398 oppførte hytter.

Selv med en god del boliger, er det ikke like stor aktivitet på boligmarkedet her som andre kommuner. Men det blir solgt boliger hvert år her også. I følge SSB er det antatt at det skal bli en reduksjon i antall innbyggere i kommunen de neste årene. Noe som kan svekke boligmarkedet videre.

Eiendomsmegler Hitra

Med flere boliger som blir solgt hvert år, er det flere meglere som kriger om de samme oppdragene. EiendomsMegler 1 og Active Real Estate er to du kommer til å møte på.

Vi anbefaler at du bruker en anbudstjeneste. Du kan gjerne bruke vår. Da vet meglerne at de konkurrer om deg som kunde, og er kanskje villig til å strekke seg enda lengre.

Før du tar en endelig beslutning kan det være lurt å sette opp en liste over kriterier for hva som er viktig for deg hos en megler. Deretter kan du invitere de på befaring. På denne måten vil du raskt få en oversikt over hvilken megler som er best for deg og din bolig.

Om Hitra

Hitra kommune er en øykommune i Trøndelag fylke. Per 1.kvartal 2019 hadde kommunen 4 705 innbyggere. Kommunens administrative senter heter Fillan. Kommunen består av flere øyer der den største er Hitra, som også er Sør-Norges største øy. I tillegg til Fillan har kommunen følgende tettsteder Hestvika og Sandstad, Kvenvær og Forsnes, Melandsjøen og Dolmøya, Ansnes, Fjellvær og Knarrlagsund.

I kommunen ligger det flere naturreservat og øyene har et rikt fugle- og dyreliv. Som besøkende kan man oppleve flott natur med nærhet til hav og sjø. Kommunen har også mange ferskvann med gode fiskemuligheter, i tillegg til havfiske. Årlig arrangeres flere festivaler.

De fleste av kommunens yrkesaktive innbyggere jobber innenfor sekundærnæringer og varehandel/hotell/restaurant. Havbruksnæringen er sentral for kommunen, naturlig nok. Lerøy og Marine Harvest har oppdrettsanlegg i kommunen. Hitramat er en krabbefabrikk. Industrien er knyttet til havbruksnæringen og leverandører av varer til denne, sammen med næringsmiddelindustri knyttet til havbruk.

Hitra kommune har fem kommunale barnehager. Kommunen har en 1-10 skole og fire barneskoler. Kommunen har ingen videregående skole. Kommunen har flere lag og foreninger som gir et bredt tilbud av ulike fritidsaktiviteter for barn og unge.

Fv. 714 og 713 er viktige for kommunen. Det finnes hurtigbåtforbindelse til Trondheim og Kristiansund. Hitratunellen gir forbindelse til Snillfjord.

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer