Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Herøy (Møre Og Romsdal)

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Eiendomsmegler Herøy (Møre Og Romsdal)

Kjente og seriøse meglere i Herøy (Møre Og Romsdal)

Gjennom vår tjeneste får du kun tilbud fra kjente og seriøse eiendomsmeglere i Herøy (Møre Og Romsdal). På den måten er du sikker på at du får best mulig hjelp - enten det gjelder verdivurdering for refinansiering eller salg av bolig.

Meglerfirma i Herøy (Møre Og Romsdal)
Pris på eiendomsmegler

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Herøy (Møre Og Romsdal) så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg personlighet for å finne rett megler

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Herøy (Møre Og Romsdal) er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Herøy (Møre Og Romsdal)?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Herøy (Møre Og Romsdal)

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Herøy

#Boligmarkedet i Herøy kommune består i all hovedsak av eneboliger, det finnes omtrent 80 leiligheter i kommunen. De fleste eier bolig, men det finnes et lite leiemarked. Det er ikke mer enn 7,2% av kommunens innbyggere bor på landbrukseiendommer. Det ligger noen hytter i kommunen, 139 stk, for den som skulle ønske å kjøpe hytte her.

Som nevnt tidligere er det fiske og fiskeoppdrett som er viktig for kommunen. Arbeidsplasser innenfor industrien er knyttet til offshorevirksomhet og sjøfart/fiske. Det bygges også skip og oljeplattformer i Herøy kommune. I Herøy kommune arbeider også mange innenfor finansvirksomhet/forretningsmessig og privat tjenesteyting. Kun Ålesund har høyere andel sysselsatte innenfor disse næringene i Møre og Romsdal. Hele 27% av de yrkesaktive innbyggerne arbeider utenfor kommunen.

Kommunen har åtte barnehager. Herøy har fem barneskoler, en 1-10 skole og en ungdomsskole. Det ligger ikke noen videregående skole i kommunen. Herøy har et godt tilbud av kultur- og fritidsaktiviteter.

De forskjellige øyene i kommunen er knyttet sammen med broer, og Rv. 61 er viktig for samferdsel i kommunen. Det går ekspressbåter til Ålesund.

Om Herøy

Herøy kommune ligger på Sunnmøre i Møre og Romsdal. Kommunen hadde per 3.kvartal 2018 8927 innbyggere. Fosnavåg er kommunens administrative senter. Kommunen har nynorsk som målform og 98,7% av Herøy sine innbyggere har dette som hovedmål. Kommunen har sju tettsteder, i tillegg til Fosnavåg er disse: Moltustranda, Tjørvåg, Dragsund, Leikong, Remøy og Kvalsund.

Fiske er viktig for Herøy kommune, både havfiske og oppdrett. Jordbruket er helt dominert av husdyrhold, og drives gjerne i kombinasjon med for eksempel fiske eller andre yrker. Industrien i Herøy kommune er i stor grad knyttet til offshorevirksomhet og sjøfart/fiske.

I kommunen kan man blant annet oppleve hav og fiske, og man kan drive med flere maritime aktiviteter så som dykking og bading. Kommunen tilbyr også klatring og turgåing.

INNHOLDSFORTEGNELSE

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Herøy (Møre Og Romsdal)

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg