cmyk_SB1_SMN_verti_bw_pos
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Herøy (Møre Og Romsdal)

 • Mer penger fra boligsalget
  Med den rette megleren sitter du igjen med mer penger fra salget av boligen din.
 • Du sparer penger, tid og energi
  Slipp å samle tilbud selv! Siden meglerne konkurrerer om deg, vil du få deres beste priser.
 • Seriøse meglere
  Du får tilbud fra velkjente og pålitelige meglere
Motta tilbud fra flere dyktige eiendomsmeglere i %location%

Oppnå en god pris for din bolig nå

Få tilbud fra opptil 5 meglere med råd og klar strategi rundt salget av din bolig.

Å be om tilbud er gratis og uforpliktende.
 • Mer penger fra boligsalget
  Med den rette megleren sitter du igjen med mer penger fra salget av boligen din.
 • Du sparer penger, tid og energi
  Slipp å samle tilbud selv! Siden meglerne konkurrerer om deg, vil du få deres beste priser.
 • Seriøse meglere
  Du får tilbud fra velkjente og pålitelige meglere

Få tilbud fra store og seriøse selskaper

Eiendomsmegler Herøy (Møre Og Romsdal)

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Herøy (Møre Og Romsdal) så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Herøy (Møre Og Romsdal) er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Herøy (Møre Og Romsdal)?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Herøy (Møre Og Romsdal)

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Herøy

#Boligmarkedet i Herøy kommune består i all hovedsak av eneboliger, det finnes omtrent 80 leiligheter i kommunen. De fleste eier bolig, men det finnes et lite leiemarked. Det er ikke mer enn 7,2% av kommunens innbyggere bor på landbrukseiendommer. Det ligger noen hytter i kommunen, 139 stk, for den som skulle ønske å kjøpe hytte her.

Som nevnt tidligere er det fiske og fiskeoppdrett som er viktig for kommunen. Arbeidsplasser innenfor industrien er knyttet til offshorevirksomhet og sjøfart/fiske. Det bygges også skip og oljeplattformer i Herøy kommune. I Herøy kommune arbeider også mange innenfor finansvirksomhet/forretningsmessig og privat tjenesteyting. Kun Ålesund har høyere andel sysselsatte innenfor disse næringene i Møre og Romsdal. Hele 27% av de yrkesaktive innbyggerne arbeider utenfor kommunen.

Kommunen har åtte barnehager. Herøy har fem barneskoler, en 1-10 skole og en ungdomsskole. Det ligger ikke noen videregående skole i kommunen. Herøy har et godt tilbud av kultur- og fritidsaktiviteter.

De forskjellige øyene i kommunen er knyttet sammen med broer, og Rv. 61 er viktig for samferdsel i kommunen. Det går ekspressbåter til Ålesund.

Om Herøy

Herøy kommune ligger på Sunnmøre i Møre og Romsdal. Kommunen hadde per 3.kvartal 2018 8927 innbyggere. Fosnavåg er kommunens administrative senter. Kommunen har nynorsk som målform og 98,7% av Herøy sine innbyggere har dette som hovedmål. Kommunen har sju tettsteder, i tillegg til Fosnavåg er disse: Moltustranda, Tjørvåg, Dragsund, Leikong, Remøy og Kvalsund.

Fiske er viktig for Herøy kommune, både havfiske og oppdrett. Jordbruket er helt dominert av husdyrhold, og drives gjerne i kombinasjon med for eksempel fiske eller andre yrker. Industrien i Herøy kommune er i stor grad knyttet til offshorevirksomhet og sjøfart/fiske.

I kommunen kan man blant annet oppleve hav og fiske, og man kan drive med flere maritime aktiviteter så som dykking og bading. Kommunen tilbyr også klatring og turgåing.

INNHOLDSFORTEGNELSE

Oppnå en god pris for din bolig nå

Få tilbud fra opptil 5 meglere med råd og klar strategi rundt salget av din bolig.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.