Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE Group 24 2 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget Group 14
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Herøy (Møre Og Romsdal)

 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris
Motta tilbud fra flere dyktige eiendomsmeglere i %location%

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Tjenesten er helt gratis og uforpliktende
 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris

FÅ TILBUD FRA STORE OG SERIØSE SELSKAPER

Eiendomsmegler Herøy (Møre Og Romsdal)

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Herøy (Møre Og Romsdal) så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Herøy (Møre Og Romsdal) er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Herøy (Møre Og Romsdal)?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Boligmarkedet i Herøy

#Boligmarkedet i Herøy kommune består i all hovedsak av eneboliger, det finnes omtrent 80 leiligheter i kommunen. De fleste eier bolig, men det finnes et lite leiemarked. Det er ikke mer enn 7,2% av kommunens innbyggere bor på landbrukseiendommer. Det ligger noen hytter i kommunen, 139 stk, for den som skulle ønske å kjøpe hytte her.

Som nevnt tidligere er det fiske og fiskeoppdrett som er viktig for kommunen. Arbeidsplasser innenfor industrien er knyttet til offshorevirksomhet og sjøfart/fiske. Det bygges også skip og oljeplattformer i Herøy kommune. I Herøy kommune arbeider også mange innenfor finansvirksomhet/forretningsmessig og privat tjenesteyting. Kun Ålesund har høyere andel sysselsatte innenfor disse næringene i Møre og Romsdal. Hele 27% av de yrkesaktive innbyggerne arbeider utenfor kommunen.

Kommunen har åtte barnehager. Herøy har fem barneskoler, en 1-10 skole og en ungdomsskole. Det ligger ikke noen videregående skole i kommunen. Herøy har et godt tilbud av kultur- og fritidsaktiviteter.

De forskjellige øyene i kommunen er knyttet sammen med broer, og Rv. 61 er viktig for samferdsel i kommunen. Det går ekspressbåter til Ålesund.

Om Herøy

Herøy kommune ligger på Sunnmøre i Møre og Romsdal. Kommunen hadde per 3.kvartal 2018 8927 innbyggere. Fosnavåg er kommunens administrative senter. Kommunen har nynorsk som målform og 98,7% av Herøy sine innbyggere har dette som hovedmål. Kommunen har sju tettsteder, i tillegg til Fosnavåg er disse: Moltustranda, Tjørvåg, Dragsund, Leikong, Remøy og Kvalsund.

Fiske er viktig for Herøy kommune, både havfiske og oppdrett. Jordbruket er helt dominert av husdyrhold, og drives gjerne i kombinasjon med for eksempel fiske eller andre yrker. Industrien i Herøy kommune er i stor grad knyttet til offshorevirksomhet og sjøfart/fiske.

I kommunen kan man blant annet oppleve hav og fiske, og man kan drive med flere maritime aktiviteter så som dykking og bading. Kommunen tilbyr også klatring og turgåing.

INNHOLDSFORTEGNELSE

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer