Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE Group 24 2 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget Group 14
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Hemsedal

 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris
Motta tilbud fra flere dyktige eiendomsmeglere i %location%

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Tjenesten er helt gratis og uforpliktende
 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris

FÅ TILBUD FRA STORE OG SERIØSE SELSKAPER

Eiendomsmegler Hemsedal

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Hemsedal så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Hemsedal er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Hemsedal?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Boligmarkedet i Hemsedal

Det er i alt tre tettsteder i Hemsedal: Administrasjonssenteret ved samme navn, eller Trøym, som det også heter, og Svøo og Tuv. Bosetningen i kommunen er først og fremst konsentrert til førstnevnte, hvor ganske nøyaktig én tredjedel av innbyggerne bor. Ellers er befolkningen fordelt på de to øvrige tettstedene og spredt utover kommunen.

På grunn av det vitale reiselivet i kommunen, har befolkningstallet i Hemsedal lenge vært i sterk vekst. Veksten ligger et helt prosentpoeng over veksten i fylket i sin helhet, og nesten to over hallingdalsgjennomsnittet. Ifølge SSBs prognoser forventes denne trenden å fortsette de neste 20 årene.

Det er grovt sett dobbelt så mange fritidsboliger som helårsboliger i Hemsedal. Til tross for det er hyttemarkedet overraskende trått. En rapport fra Eiendom Norge rangerer for eksempel Hemsedal som kommunen med lengst omsetningstid i landet.

Eiendomsmegler Hemsedal

Enten du skal kjøpe eller selge, kan det derfor være avgjørende å komme i kontakt med en megler som forstår det lokale markedet godt. Benytt deg gjerne av vår tjeneste for lettere å få oversikt over de beste tilbudene fra de dyktigste eiendomsmeglerne i Hemsedal.

Om Hemsedal

Hemsedal er ikke bare den nordligste kommunen i Hallingdal, men også i Buskerud fylke i sin helhet. Kommunen er kanskje først og fremst kjent for sitt nærmest alpeaktige landskap og tilhørende skitilbud. Og det ikke uten grunn: Med over 20 heiser og 50 nedfarter av ulik vanskelighetsgrad og beskaffenhet, er kommunen et sant eldorado for alpinentusiaster.

Når det er sagt, har Hemsedal langt mer å by på enn ski- og vinteraktiviteter. Elva Hemsila er for eksempel viden kjent som en god fluefiskeelv. Og for den som er glad i fotturer, finner man et særdeles godt utbygd turstinett i kommunen. Kulturhistorisk er det også mye å utforske. Hva med å for eksempel å bli bedre kjent med setertilværelsen på Ulsåkstølen?

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer