Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Hemnes

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Eiendomsmegler Hemnes

Kjente og seriøse meglere i Hemnes

Gjennom vår tjeneste får du kun tilbud fra kjente og seriøse eiendomsmeglere i Hemnes. På den måten er du sikker på at du får best mulig hjelp - enten det gjelder verdivurdering for refinansiering eller salg av bolig.

Meglerfirma i Hemnes
Pris på eiendomsmegler

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Hemnes så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg personlighet for å finne rett megler

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Hemnes er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Hemnes?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Hemnes

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Hemnes

Bosetningen i kommunen er størst i tettstedene Korgen og Bjerka, samt på halvøyen med tettstedet Hemnesberget. Videre bor det en del i Finneidfjord. Folketallet ligger relativt stabil, men med en svak nedgang de siste 10 årene på gjennomsnittlig 0,1%. Det er prognoser om videre svak nedgang de neste 20 årene, men folketallet per 2018 lå på 4500 innbyggere.

I kommunen finner man 1896 eneboliger og 46 leiligheter, der majoriteten er selveier (84,7%). I tillegg er Hemnes en attraktiv kommune å ha en fritidsbolig i, og det er totalt 899 hytter (tall fra 2018). Boligmarkedet går godt ifølge statistikk fra SSB der gjennomsnittlig kvadratpris for bolig har en jevn økning. Det er også jevnt antall boligomsetninger i året, selv om det enkelte år er litt over snittet.

Om Hemnes

Hemnes kommune ligger i Nordland fylke på indre Helgeland, med grenser mot Rana, Hattfjelldal, Storumans og Sverige. Kommunen består av tettstedene Hemnesberget, Bjerka og Korgen, der sistnevnte er kommunesenteret. I den sørlige delen av kommunen finner man Okstindan som er Nord-Norges høyeste fjell på 1916 moh.

Av næringer er det noe jordbruk, men mer industri innen næringsmiddel, trelast og trevare, verksted og møbel. Videre har økende turisttrafikk skapt arbeidsplasser innen servicenæringen, der turistene særlig kommer for å gå og se fjellet Okstindan. En viktig ressurs er malmforekomsten som er i Bleikvasslia. Selv om det er en del arbeidsplasser så jobber 37% av de yrkesaktive utenfor kommunen, spesielt i Rana.

INNHOLDSFORTEGNELSE

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Hemnes

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg