Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Haugesund

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Eiendomsmegler Haugesund

Kjente og seriøse meglere i Haugesund

Gjennom vår tjeneste får du kun tilbud fra kjente og seriøse eiendomsmeglere i Haugesund. På den måten er du sikker på at du får best mulig hjelp - enten det gjelder verdivurdering for refinansiering eller salg av bolig.

Meglerfirma i Haugesund
Pris på eiendomsmegler

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Haugesund så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg personlighet for å finne rett megler

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Haugesund er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Haugesund?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Haugesund

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Haugesund

Boligmarkedet i Haugesund er aktivt sammenlignet med andre byer i Norge. Men selv med et aktivt boligmarked er det relativt lave boligpriser.

Det er flere som flytter hit for å bo sentralt, men samtidig billig. Med mange studenter som bor i byen, fører dette naturligvis til en mer aktivt marked. 

Eiendomsmegler Haugesund

Med et aktivt boligmarked, er det naturligvis flere eiendomsmeglere å velge mellom.

Har du en bolig i Haugesund som du skal selge? Eller kanskje du trenger en verdivurdering fordi du har planer om å refinansiere? Uansett vil du trenge hjelp av en eiendomsmegler. 

Da er det viktig at du finner den beste megleren. For å slippe å bruke unødvendig mye tid på å komme i kontakt med meglere, kan du bruke vårt skjema. Du velger selv hvem det skal sendes til. 

Innen kort tid vil du bli kontaktet med tilbud. Inviter gjerne meglerne hjem, slik at du få et bedre inntrykk av hver og en. Deretter er det bare å sammenligne og velge den beste megleren.  

Om Haugesund

Haugesund ligger i Rogaland fylke på vestkysten og er både en kommune og en by. I begynnelsen av 2018 ble det målt at byen hadde 36.873 innbyggere. 

Byen er ung og har vokst frem siden midten av 1800 tallet. Det var rikelig med sildeforekomster i havområder utenfor byen. Etter hvert forsvant silda fra området, men allikevel har byen gode tilknytninger til maritime næringer gjennom shipping og verftsindustri. 

Haugesund er en liten by på 72 kvadratkilometer og ligger åpent til ved Nordsjøen. 

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Haugesund

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg