Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Hattfjelldal

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Eiendomsmegler Hattfjelldal

Kjente og seriøse meglere i Hattfjelldal

Gjennom vår tjeneste får du kun tilbud fra kjente og seriøse eiendomsmeglere i Hattfjelldal. På den måten er du sikker på at du får best mulig hjelp - enten det gjelder verdivurdering for refinansiering eller salg av bolig.

Meglerfirma i Hattfjelldal
Pris på eiendomsmegler

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Hattfjelldal så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg personlighet for å finne rett megler

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Hattfjelldal er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Hattfjelldal?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Hattfjelldal

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Hattfjelldal

Av bosetning i Hattfjelldal er det noe sentrert til det eneste tettstedet og kommunesenteret Hattfjelldal. Ellers er det noe spredt bosetning mot Trofors. Folketallet har hatt en tilbakegang der det i perioden 2006-2016 gikk ned gjennomsnittlig 0,3% årlig. I 2018 var det 1 380 innbyggere i kommunen med prognoser om videre nedgang. Totalt er det 619 eneboliger i kommunen og 625 hytter.

Av boligomsetninger går det 1-3 boliger i året, og akkurat nå ligger det tre boliger ute for salg der prisantydningen for den rimeligste er 600 000kr for 145 m2, mens den dyreste ligger på 2 350 000kr på 163 m2. Her får man med andre ord store eneboliger for ikke alt for mye penger. Boligmarkedet er likevel svært anstrengt ettersom det ikke er nok ledige boliger.

Om Hattfjelldal

Hattefjell ligger i Nordland fylke og har Norges nest største innsjø, Røssvatnet. Kommunen er også en del av Børgefjell nasjonalpark og har mye å tilby av natur. Her er det fjellområder med tilhørende isbreer. Hattfjelldal grenser til Sverige, Røyrvik, Grane, Vefsn og Hemnes.

Innen næringslivet er Hattfjell en jord- og skogbrukskommune der 18% arbeider innen primærnæringer. Videre er det industri på 14% innen kraft- og vannforsyning og trelast- og trevareindustri, samt noe innen næringsmiddelindustri. Turisttrafikk har blitt en viktig inntektskilde som følge av en økende trend til å besøke kommunen. Det er i tillegg 21 prosent av de sysselsatte som arbeider i de nærliggende kommunene.

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Hattfjelldal

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg