Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE Group 24 2 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget Group 14
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Hareid

 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris
Motta tilbud fra flere dyktige eiendomsmeglere i %location%

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Tjenesten er helt gratis og uforpliktende
 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris

FÅ TILBUD FRA STORE OG SERIØSE SELSKAPER

Eiendomsmegler Hareid

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Hareid så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Hareid er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Hareid?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Boligmarkedet i Hareid

#Boligmarkedet i Hareid kommune består i all hovedsak av eneboliger, men det finnes et hundretall leiligheter. Ønsker du å leie bolig i kommunen er det mulighet for dette, men de aller fleste eier egen bolig. 10% av kommunens innbyggere bor på landbrukseiendommer. Hyttemarkedet er lite, med 120 hytter oppsatt i kommunen.

De fleste av kommunens innbyggere arbeider innenfor sekundærnæringer og varehandel/hotell/restaurant. Det finnes et lite jordbruk og dette består i all hovedsak av husdyrhold. I forhold til fiske har kommunen en liten flåte, men det ilandføres store mengder med fisk i Hareid. Det er industrien som dominerer arbeidsplassene i kommunen. Innenfor industrien er maskinindustri dominerende, sammen med blant annet møbelindustrien og næringsmiddelindustrien. Hele 48% av de yrkesaktive innbyggerne i kommunen jobber utenfor Hareid. Flesteparten av disse pendler til nabokommunen Ulstein.

Hareid kommune har tre kommunale barnehager og en privat. Kommunen har tre barneskoler og en ungdomsskole, i tillegg til Brandal friskole. Hareid har ikke noen videregående skole, slik at den nærmeste blir Ulstein videregående skole i nabokommunen.

Det går hurtigbåt fra Hareid til Ålesund sentrum. Det finnes også fergeforbindelse fra kommunen til Sula.

Om Hareid

I Møre og Romsdal, på øye Hareidslandet, ligger Hareid kommune. Per 3. kvartal 2018 hadde kommunen 5155 innbyggere. Kommunens administrative senter heter Hareid. I tillegg til Hareid har kommunen to andre tettsteder; Hjørungavåg og Brandal. Hareid har nynorsk som målform og 99,5% av kommunens innbyggere har dette som hovedmål.

En av de største kulturelle begivenhetene i kommunen er Hjørungavågspelet. Spelet arrangeres hvert år til minne om slaget ved Hjørungavåg. En annen årlig begivenhet er Hareidstemna. Her arrangeres blant annet konserter, utstillinger og ungdomskvelder. Stemna har blitt arrangert hvert år siden 1962. Man kan også besøke Ishavsmusset Aarvak i Hareid kommune.

INNHOLDSFORTEGNELSE

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer