Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Hammerfest

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Eiendomsmegler Hammerfest

Kjente og seriøse meglere i Hammerfest

Gjennom vår tjeneste får du kun tilbud fra kjente og seriøse eiendomsmeglere i Hammerfest. På den måten er du sikker på at du får best mulig hjelp - enten det gjelder verdivurdering for refinansiering eller salg av bolig.

Meglerfirma i Hammerfest
Pris på eiendomsmegler

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Hammerfest så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg personlighet for å finne rett megler

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Hammerfest er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Hammerfest?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Hammerfest

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Hammerfest

Bebyggelsen i Hammerfest ligger hovedsakelig langs sjøen, da det er høye fjell som avgrenser videre utbygging. 
Befolkning er derfor stort sett i sentrum. Bysenteret, offentlige bygninger og forretninger finner man på sørsiden av bukten. 

Boligmarkedet i Hammerfest har en god økning. Det er faktisk Hammerfest og Alta i Nord som har den største veksten blant innflyttere og boligsalg. 

Hvorfor, er ikke så enkelt å svare på. Men det kan ha noe med en blanding av arbeidsplasser og at det er en ellers flott natur som trekker til seg flere innbyggere. Man får goder av begge deler. 

Eiendomsmegler Hammerfest

Med et aktivt boligmarked følger også det med flere meglere som konkurrer om oppdrag. I Hammerfest kan man blant annet velge mellom Eiendomsmegler 1 Hammerfest og Privatmegleren. 

Har du en bolig som du vurderer å selge i Hammerfest? Da bør du bruke en anbudstjeneste. Da vet meglerne at de er i konkurranse og vil kanskje strekke seg enda lenger for å få deg som kunde. 

Du er velkommen til å bruke vårt skjem. Det er helt gratis og uforpliktende. 

Om Hammerfest

Hammerfest er både en by og kommune som ligger i Finnmark. Fra til 1996 har byen blitt sett på som verdens nordligste i 200 år, da byen ligger 70,7 grader nord. 

Hammerfest fikk faktisk varemerkebeskyttelse i 2009 for «verdens nordligste by». Selv med den nordlige beliggenheten er havnen i byen isfri. 

I 1789 fikk Hammerfest byrettigheter. I dag er det 10.527 innbyggere som bor i byen. 

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Hammerfest

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg