Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Hamarøy

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Eiendomsmegler Hamarøy

Kjente og seriøse meglere i Hamarøy

Gjennom vår tjeneste får du kun tilbud fra kjente og seriøse eiendomsmeglere i Hamarøy. På den måten er du sikker på at du får best mulig hjelp - enten det gjelder verdivurdering for refinansiering eller salg av bolig.

Meglerfirma i Hamarøy
Pris på eiendomsmegler

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Hamarøy så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg personlighet for å finne rett megler

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Hamarøy er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Hamarøy?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Hamarøy

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Hamarøy

I Hamarøy har det vært bosetning helt fra steinaldertiden, der man finner flere gravhauger fra jernalderen og storgårder fra middelalderen. I dag er det bosetning ved kyststrøkene der man finner den største bosetningen nord for Kaldvågsfjorden /Innhavet, og Finnøya/Innhavet.

Oppeide er kommunens eneste tettsted og er også kommunesenteret, der en del bor, ellers finner man tettbebyggelse i Skutvik og Ulvsvåg. Folketallet ligger på 1 747 innbyggere og prognoser viser en forventet svak økning i innbyggertall, noe som vil påvirke #Boligmarkedet i en positiv retning. Per i dag er der 944 eneboliger og 24 leiligheter med 77,8% selveiere og 22,2% leietakere. I tillegg er det en del fritidsboliger i kommunen, et antall på 764.

Det er helt klart mer vanlig med eneboliger enn leiligheter, og eneboligene kommer gjerne i gode, romslige størrelser. På Finn.no ligger det 6 boliger ute til salgs per dags dato (08.02.2019) der to er ulike boligprosjekter. Nye eneboligprosjekter viser en god trend i boligmarkedet, og at Hamarøy er et attraktivt sted å bo. Følgelig blir prisene deretter, selv om eneboligene er noe rimeligere enn hva man ellers finner i landet, men muligens hakker over mange av de ander kommunene i Nordland.

Om Hamarøy

Hamarøy kommune befinner seg i Nordland fylke og grenser mot Steigen, Sørfold, Tysfjord og Sverige. Selve kommunen består av halvøyen mellom Tysfjord og Sagfjorden, samt øyene som ligger mot Vestfjorden og i Sagfjorden. I forbindelse med regjeringen Solbergs kommunereform vil Hamarøy og en del av Tysfjorden slå seg sammen.

I det egentlige Hamarøy finner man fjellparti, Hamarøytinden, og flere fjellrekker. Ellers er naturen preget av større halvøyer og øyer, følgelig har Hamarøy et kystklima. Av arbeidsplasser er det jordbruk og fiske som har vært dominerende, men med årene har offentlig og privat tjenesteyting vært de viktigste næringene. Det er i tillegg noe beskjeden industri i kommunen innenfor kraft- og vannforsyning, og næringsmiddel- og metallvareindustri. Ettersom turisttrafikken er viktig for Hamarøy er det flere arbeidsplasser innen varehandel og overnattings- og servicevirksomhet, men det er likevel 22% (tall fra 2014) som arbeider utenfor kommunen, spesielt i Steigen eller Bodø.

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Hamarøy

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg