Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Halden

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Eiendomsmegler Halden

Kjente og seriøse meglere i Halden

Gjennom vår tjeneste får du kun tilbud fra kjente og seriøse eiendomsmeglere i Halden. På den måten er du sikker på at du får best mulig hjelp - enten det gjelder verdivurdering for refinansiering eller salg av bolig.

Meglerfirma i Halden
Pris på eiendomsmegler

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Halden så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg personlighet for å finne rett megler

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Halden er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Halden?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Halden

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Halden

Boligmarkedet i Halden vokser stadig, og man ser at det er flere som velge å flytte hit. 

Årsaken til dette kan være så mangt. Men flere setter pris på en by med rolige omgivelser. Hvor du har natur nært, samtidig som du bor sentralt. 

Man kan pendle fra Halden til Fredrikstad og Sarpsborg på knappe 30 min. Noe som gjør byen enda mer attraktiv for de som ikke ønsker å bo i større byer. 

Eiendomsmegler Halden

Har du en bolig som er lokalisert i Halden som du vurderer å selge? Da er det viktig at du finner den beste megleren til oppdraget. 

Variasjonen her kan nemlig være stor. Noe som vil si at prisen du vil få for eiendommen din kan variere mye ettersom hvilken megler du velger. 

Halden er en stor by med derfor mange eiendomsmeglere. Dette skaper større konkurranse, noe du kan dra fordel av. Du kan blant annet velge mellom Eiendomsmegler 1 og DNB Eiendom. 

Ønsker du ikke å bruke så mye tid på å komme i kontakt med flere meglere kan du benytte vårt skjema. Da vil du bli kontaktet innen få dager. 

Om Halden

Halden er en by i Østfold fylke. Byen grenser til Aremark i øst, Rakkestad i nord og Sarpsborg i nordvest. 

Byen grenser også til kommunene Tanum, Dals-Ed og Strømstad i Sverige i både sørvest, sør og sørøst. 

I byen finner man de tidligere herredene Idd og Berg samt bykommunen Halden. Sistnevnte er Norge sin eldste industriby, mens Idd og Berg er landbruksområder. 

Selve navnet til kommer fra det norrøne ordet hallr eller holl som betyr skråning eller bakke. Byen er omgitt av natur som heller inn mot sentrum, derfor har det fått navnet. 

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Halden

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg