Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Gulen

 • Mer penger fra boligsalget
  Med den rette megleren sitter du igjen med mer penger fra salget av boligen din.
 • Du sparer penger, tid og energi
  Slipp å samle tilbud selv! Siden meglerne konkurrerer om deg, vil du få deres beste priser.
 • Seriøse meglere
  Du får tilbud fra velkjente og pålitelige meglere
Motta tilbud fra flere dyktige eiendomsmeglere i %location%

Oppnå en god pris for din bolig nå

Få tilbud fra opptil 5 meglere med råd og klar strategi rundt salget av din bolig.

Å be om tilbud er gratis og uforpliktende.
 • Mer penger fra boligsalget
  Med den rette megleren sitter du igjen med mer penger fra salget av boligen din.
 • Du sparer penger, tid og energi
  Slipp å samle tilbud selv! Siden meglerne konkurrerer om deg, vil du få deres beste priser.
 • Seriøse meglere
  Du får tilbud fra velkjente og pålitelige meglere

Få tilbud fra store og seriøse selskaper

Eiendomsmegler Gulen

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Gulen så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Gulen er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Gulen?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Gulen

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Gulen

Boligmarkedet i Gulen er preget av nedgang i folketallet, men boligprisen har steget 12,70% de siste 5 årene ifølge Eiendom Norge. Selv om kommunen har vært preget av nedgang i folketallet er det fremdeles i dag en viktig del i primærnæringer slik som landbruk og fiske.

I 2009 var 85% av boligene eneboliger, altså er det få leilighetsbygg i kommunen. Det er dårlige leiemuligheter, men gode muligheter for å kjøpe boligtomter og bygge selv. De kommunale boligtomtene er også sterkt subsidierte gjennom et etableringstilskudd, noe som gjør det rimeligere å kjøpe tomt her sammenlignet med større byer og kommuner i Norge. Kommunen har videre mange fritidsboliger, der disse ligger høyere i pris enn ordinære boliger. Kommunen er altså svært attraktiv når det gjelder å ha hytte der.

Gulen byr på en variert natur og mange utendørsaktiviteter er mulig, deriblant fiske, dykking, padling og turer. Dersom du er glad i historie kan Gulen være stede for deg. Dette er nemlig en kommune med lang historie fra vikingtiden og bakover i tid slik som Gulatinget, en viktig institusjon fra den eldre norske historien, som foregikk i Gulen.

Om Gulen

Gulen kommune har en befolkning på 2 371 og kommunen ligger i fylket Sogn og Fjordane. Kommunen ligger i den ytre delen av fylket og ligger ved innløpet til Sognefjorden. Gulen grenser til Solund, Hyllestad, Høyanger, Masfjorden og mot Fensfjorden. Dette er en kommune som består av totalt 1 500 skjær, holmer og øyer i tillegg til fastlandet.

Kommunen er rik på steinressurser, deriblant gneis som brukes kommersielt, samt har et rikt dyreliv både på land og i havet. I havet finnes det en rekke forskjellige hval-arter slik som vågehval, seihval og finnhval med flere. Videre er det mange sjøfugler i området slik som havørnen.

I løpet av det siste århundre har det blitt etablert forskjellige næringer innen det maritime og bruk av steinressursene som kommunen er rik på. Det er en liten kommune men den har fire skolekretser: Eivindvik, Brekke, Dalsøyra og Byrknes. Det eneste tettstedet i kommunen er Byrknes og Eivindvik, men Brekke, Eidsbotn og Dalsøyra er også viktige steder. Det er i kommunesenteret Eivindvik man finner sykehjem, leger, tannleger, lensmann og trygdekontor. Når det gjelder klima har Gulen et kystklima med milde vintre og varme somrer, som minner litt om Bergen.

INNHOLDSFORTEGNELSE

Oppnå en god pris for din bolig nå

Få tilbud fra opptil 5 meglere med råd og klar strategi rundt salget av din bolig.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.