Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE Group 24 2 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget Group 14
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Grue

 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris
Motta tilbud fra flere dyktige eiendomsmeglere i %location%

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Tjenesten er helt gratis og uforpliktende
 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris

FÅ TILBUD FRA STORE OG SERIØSE SELSKAPER

Eiendomsmegler Grue

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Grue så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Grue er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Grue?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Boligmarkedet i Grue

Bosetningen i Grue er først og fremst konsentrert til Glommas bredder og det tilhørende dalføret. Omtrent en fjerdedel av innbyggerne sokner til kommunens administrasjonssenter og eneste tettsted, Kirkenær. Østover mot Finnskogen er det tynnere bebodd. Her finner vi imidlertid mye av kommunens fritidsbebyggelse, og da hovedsakelig med tyngdepunkt rundt de store innsjøene.

Innbyggertallet i Grue har lenge vært synkende, og slik tyder prognosene på at det også skal fortsette i nærmeste framtid. Fraværende eller negativ vekst samt liten omsetningsaktivitet gjør boligmarkedet i Grue til et såkalt “kjøpers marked”. Her er det med andre ord mulig å realisere småbruksdrømmen uten at du må betale skjorta.

Eiendomsmegler Grue

Uansett om du vurderer helårsbolig, småbruk eller hytte, så vil det å komme i kontakt med en megler som er godt kjent med det lokale boligmarkedet være vesentlig. Benytt deg gjerne av vår tjeneste for lettere å få oversikt over de beste tilbudene fra de dyktigste eiendomsmeglerne i Grue.

Om Grue

Grue kommune ligger langstrakt fra Nord-Odal i vest til svenskegrensa i øst. Mellom disse ytterpunktene finner du blant annet veldige områder med produktiv skog, 25 km av den sakterennende kjempen Glomma og en rekke større innsjøer.

Skogbruk og tilhørende industri er en svært viktige næringsveier for Grue, og sysselsetter omkring halvparten av arbeidstakerne i industriell sektor. Glomma renner tvers igjennom kommunens vestlige halvdel, mens innsjøene først og fremst er å finne på østsiden. Mest kjent av disse er antakelig Røgden, som så vidt krysser riksgrensa. Ellers er både Frysjøen og Rotbergsjøen nevneverdige innsjøer.

Med sine omkring 160 lag og foreninger, egen kino, samfunnssal og idrettshall, må Grue også kunne sies å være en kommune med et bredt kulturelt aktivitetstilbud.

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer