Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Grong

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Eiendomsmegler Grong

Kjente og seriøse meglere i Grong

Gjennom vår tjeneste får du kun tilbud fra kjente og seriøse eiendomsmeglere i Grong. På den måten er du sikker på at du får best mulig hjelp - enten det gjelder verdivurdering for refinansiering eller salg av bolig.

Meglerfirma i Grong
Pris på eiendomsmegler

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Grong så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg personlighet for å finne rett megler

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Grong er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Grong?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Grong

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Grong

Boligmarkedet i Grong består av både eneboliger og leiligheter, det er faktisk bygget 990 eneboliger og 49 leiligheter i kommunen. De aller fleste eier egen bolig, men det finnes også et leiemarked for de som skulle trenge dette.

Det er bygget 366 hytter/fritidseiendommer i kommunen, så hvis det frister med hytte i Grong kan det være gode muligheter for nettopp dette.

Det er omtrent 22% av kommunens innbyggere som bor på landbrukseiendommer. Dette tilsier at det skal være mulighet for å få kjøpt seg en gård eller et småbruk hvis man skulle ønske dette.

Eiendomsmeglere i Grong

Det er flere eiendomsmeglere som selger boliger i Grong, og de konkurerer om å få nettopp deg som kunde. Blant annet har Eiendomsmegler 1, Boli eiendom og Propr.no eiendommer til salgs i Grong. Disse, og Norgeshus, har også hytter til salgs. Ønsker du kontakt med noen av disse eiendomsmeglerne, kan du bruke kontaktskjemaet her på vår side.

Om Grong

Grong kommune ligger i Trøndelag fylke. Per 2.kvartal 2019 hadde kommunen 2372 innbyggere. Kommunen er også en samisktalende kommune, og på sørsamisk heter den Kråangke.

Kommunens administrative senter heter for Mediå/Grong. Mediå er kommunens eneste tettsted. I og rundt her bor de fleste av kommunen innbyggere.

De fleste av innbyggerne i kommunen jobber innenfor varehandel/hotell/restaurant, helse- og sosialtjenester og sekundærnæringer. Det dyrkes mye korn i kommunen og drives en del melkeproduksjon. Turismen er i vekst, mye på grunn av laksefiske og friluftsliv i vakker natur.

Kommunen har fire barnehager og to grunnskoler. Av dette er en barneskole og en 1-10 skole. Kommunen har også en videregående skole, og det ligger en folkehøyskole i kommunen.

Du finner legekontor, helsestasjon, tannlege, NAV-kontor og andre kommunale tjenester i kommunen. Grong har et kjøpesenter med blant annet dagligvarebutikk, sportsbutikk og frisør. Kommunen har eget skisenter.

Både Nordlandsbanen og E6 går gjennom kommunen og er viktige for samferdsel.

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Grong

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg