Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE Group 24 2 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget Group 14
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Grong

 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris
Motta tilbud fra flere dyktige eiendomsmeglere i %location%

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Tjenesten er helt gratis og uforpliktende
 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris

FÅ TILBUD FRA STORE OG SERIØSE SELSKAPER

Eiendomsmegler Grong

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Grong så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Grong er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Grong?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Boligmarkedet i Grong

Boligmarkedet i Grong består av både eneboliger og leiligheter, det er faktisk bygget 990 eneboliger og 49 leiligheter i kommunen. De aller fleste eier egen bolig, men det finnes også et leiemarked for de som skulle trenge dette.

Det er bygget 366 hytter/fritidseiendommer i kommunen, så hvis det frister med hytte i Grong kan det være gode muligheter for nettopp dette.

Det er omtrent 22% av kommunens innbyggere som bor på landbrukseiendommer. Dette tilsier at det skal være mulighet for å få kjøpt seg en gård eller et småbruk hvis man skulle ønske dette.

Eiendomsmeglere i Grong

Det er flere eiendomsmeglere som selger boliger i Grong, og de konkurerer om å få nettopp deg som kunde. Blant annet har Eiendomsmegler 1, Boli eiendom og Propr.no eiendommer til salgs i Grong. Disse, og Norgeshus, har også hytter til salgs. Ønsker du kontakt med noen av disse eiendomsmeglerne, kan du bruke kontaktskjemaet her på vår side.

Om Grong

Grong kommune ligger i Trøndelag fylke. Per 2.kvartal 2019 hadde kommunen 2372 innbyggere. Kommunen er også en samisktalende kommune, og på sørsamisk heter den Kråangke.

Kommunens administrative senter heter for Mediå/Grong. Mediå er kommunens eneste tettsted. I og rundt her bor de fleste av kommunen innbyggere.

De fleste av innbyggerne i kommunen jobber innenfor varehandel/hotell/restaurant, helse- og sosialtjenester og sekundærnæringer. Det dyrkes mye korn i kommunen og drives en del melkeproduksjon. Turismen er i vekst, mye på grunn av laksefiske og friluftsliv i vakker natur.

Kommunen har fire barnehager og to grunnskoler. Av dette er en barneskole og en 1-10 skole. Kommunen har også en videregående skole, og det ligger en folkehøyskole i kommunen.

Du finner legekontor, helsestasjon, tannlege, NAV-kontor og andre kommunale tjenester i kommunen. Grong har et kjøpesenter med blant annet dagligvarebutikk, sportsbutikk og frisør. Kommunen har eget skisenter.

Både Nordlandsbanen og E6 går gjennom kommunen og er viktige for samferdsel.

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer