Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Gratangen

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Eiendomsmegler Gratangen

Kjente og seriøse meglere i Gratangen

Gjennom vår tjeneste får du kun tilbud fra kjente og seriøse eiendomsmeglere i Gratangen. På den måten er du sikker på at du får best mulig hjelp - enten det gjelder verdivurdering for refinansiering eller salg av bolig.

Meglerfirma i Gratangen
Pris på eiendomsmegler

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Gratangen så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg personlighet for å finne rett megler

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Gratangen er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Gratangen?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Gratangen

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Gratangen

Det er kun bygget eneboliger i Gratangen kommune. De aller fleste eier bolig, men det finnes også et leiemarked for den som trenger dette. 20% av kommunens innbyggere bor på landbrukseiendommer. Det finnes et beskjedent hyttemarked, med 304 oppførte hytter.

De fleste av kommunens yrkesaktive innbyggere jobber innenfor helse- og sosialtjenester og sekundærnæringer. Jordbruket drives beskjeden med små bruk, da hovedsakelig ved kombinasjonsbruk der sauehold er viktig. Havfisket er på tilbakegang, mens oppdrettsanlegg får større betydning for kommunen. Næringsmiddelindustrien og verkstedindustrien står for de fleste arbeidsplassene innenfor industrisektoren. Omtrent 30% av kommunens yrkesaktive innbyggere jobber utenfor kommunen.

Gratangen kommunen har en barnehage med tre avdelinger. Kommunen har to 1-10 skoler og en Montessoriskole. Kommunen har forskjellige fritidstilbud til barn og unge.

E6 er viktig for samferdselen i Gratangen kommune. Fv. 84 og 825 er også viktige veier for kommunen.

Om Gratangen

Gratangen kommune finner vi sør i Troms fylke. Per 4.kvartal 2018 hadde kommunen 1105 innbyggere. Kommunens administrative senter heter for Årstein. Kommunens høyeste topp er Læigastind som ligger 1331.9 moh. Kommunen har noe samisk befolkning, og de fleste fjell og innsjøer har både samiske og norske navn. På samisk heter kommunen Rivttát. Kommunen har ingen tettsteder.

Kommunen har flere severdigheter som kan være interessante å få med seg hvis man er i nærheten av Gratangen kommune. For eksempel ligger Nordnorsk fartøyvernsenter og Båtmuseum her. Foldvikmarkedet er Nord-Norges største kulturarrangement, og går av stabelen den 3. helgen i august hvert år. Under andre verdenskrig hadde kommunen en sentral plass for mange begivenheter, blant annet var Gratangen en av de første slagmarkene i 1940, og det var også her de tyske troppene møtte sitt første nederlag under okkupasjonen av Norge. Hurtigruteskipet «Dronning Maud» ble senket av tyske fly i 1940 utenfor Foldvik.

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Gratangen

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg