Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Granvin

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Eiendomsmegler Granvin

Kjente og seriøse meglere i Granvin

Gjennom vår tjeneste får du kun tilbud fra kjente og seriøse eiendomsmeglere i Granvin. På den måten er du sikker på at du får best mulig hjelp - enten det gjelder verdivurdering for refinansiering eller salg av bolig.

Meglerfirma i Granvin
Pris på eiendomsmegler

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Granvin så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg personlighet for å finne rett megler

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Granvin er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Granvin?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Granvin

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Granvin

Granvin har ett tettsted og det er kommunesenteret Eide. Her er rundt 50% av innbyggerne bosatt, mens de resterende bor nordover på begge sider av Granvinvatnet og ellers spredt i kommunen.

I dag bor det 937 innbyggere i kommunen, men prognoser viser til en nedgang i befolkningen de neste tiårene. Dette virker negativt inn på boligmarkedet, samtidig som at svært mange av de bosatte har arbeidsplass utenfor kommunen. Ellers er antall boligomsetninger lavt og har ligget lavt over noen år.

Per i dag er det 471 eneboliger, 24 leiligheter og 219 hytter i Granvin med en eierandel på 80,5% og en leie-andel på 19,5%. Det blir solgt flere boliger hvert år i kommunen, men statistikken viser at det kan ta noe lengre tid å få solgt en bolig her en gjennomsnittet.

Eiendomsmegler Granvin

Har du en bolig i Granvin som du vurderer å selge? Da er det viktig at du finner den beste megleren for oppdraget. Vi anbefaler at du bruker en anbudstjeneste, du er velkommen til å bruke vår.

Etter du har fylt ut skjemaet vil meglerne du valgte kontakte deg. Da er det lurt å invitere flere av de på befaring, slik at du får et bedre inntrykk av personligheten deres. Deretter er det bare å sammenligne og velge den beste megleren for jobben.

Om Granvin

Granvin kommune ligger i Hardanger og er en del av Hordaland fylke. I dag grenser Granvin til Kvam, Voss, Ulvik og Ullensvang, men etter godkjenning fra Stortinget juni 2017 vil Granvin og Voss kommune bli slått sammen.

Innen næringslivet er det jordbruket som er det viktigste for kommunen, der det er husdyrhold med sau som beiter på de rike fjellbeitene, og storfe. I tillegg er det sysselsetting innen skogavvirkning, noe beskjeden industri innen trelast- og trevareindustri, maskin-, næringsmiddel- og grafisk industri.

Ettersom Granvin er et turistmål sommer som vinter, gir dette også en del sysselsetting. Når det er sagt arbeider hele 49% av de bosatte utenfor Granvin kommune.

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Granvin

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg