Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Grane

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Eiendomsmegler Grane

Kjente og seriøse meglere i Grane

Gjennom vår tjeneste får du kun tilbud fra kjente og seriøse eiendomsmeglere i Grane. På den måten er du sikker på at du får best mulig hjelp - enten det gjelder verdivurdering for refinansiering eller salg av bolig.

Meglerfirma i Grane
Pris på eiendomsmegler

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Grane så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg personlighet for å finne rett megler

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Grane er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Grane?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Grane

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Grane

Bosetningen i Grane kommune er stort sett i dalførene helt opp til 300-400 moh. Tettest befolkning finner man i nord fra Trofors til Austervefsn, der 80% av innbyggerne har bolig. Det er Trofors som er kommunesenteret, samt kommunens eneste tettsted. Per 2018 var folketallet på 1494 innbyggere og prognoser viser en fortsatt nedgang i befolkningen.

I Norge er det i Grane kommune man finner de rimeligste eneboligene ifølge Finn.no. I dag (25.01.2019) ligger det ute fem boliger på Finn.no der prisantydning ligger på 590 000 kr til 2 600 000kr der det er nok av rom å boltre seg på 86m2 til 28 m2. Totalt sett er det 685 eneboliger og 15 leiligheter i kommunen, samt 747 hytter. Fritidsboligmarkedet er altså attraktivt.

Om Grane

Grane kommune ligger i Nordland fylke helt på Indre Helgeland. Kommunen grenser til Hattfjelldal, Røyrvik, Namsskogan, Bindal, Brønnøy og Vefsn. Her finner man fjellområder der høyeste topp er Kvingtind, og eller større dalfører. Man finner også Børgefjell nasjonalpark innenfor kommunens grenser.

Innen næringslivet er det sysselsetting innen jord- og skogbruk der Grane er en av de største skogbrukskommunene i Nordland fylke. Videre sysselsettes en del i industri innen kraft- og vannforsyning, trelast- og trevareindustri, samt også servicenæringen ettersom turisttrafikken er i en økende trend.

INNHOLDSFORTEGNELSE

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Grane

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg