Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE Group 24 2 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget Group 14
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Gran

 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris
Motta tilbud fra flere dyktige eiendomsmeglere i %location%

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Tjenesten er helt gratis og uforpliktende
 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris

FÅ TILBUD FRA STORE OG SERIØSE SELSKAPER

Eiendomsmegler Gran

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Gran så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Gran er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Gran?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Boligmarkedet i Gran

#Boligmarkedet i Gran kommune består i hovedsak av eneboliger, men det finnes også godt om leiligheter. Det finnes også omtrent 1520 hytter i kommunen. Mange eier boligene selv, men det finnes også et godt leiemarked. 22.5% bor på landbrukseiendommer.

De fleste arbeider innenfor varehandel, restaurant og hotell, sekundærnæringer og helse- og sosialtjenester. Mange av innbyggerne jobber utenfor kommunen, i 2001 var dette hele 35% av innbyggerne, halvparten av disse jobbet i Oslo. Hadeland Energiverk og Hadeland Bilselskap er store arbeidsgivere i kommunen.

I Gran kommune finnes det sju kommunale barnehager og ni private. Det finnes åtte barneskoler og to ungdomsskoler. På Gran ligger også Hadeland videregående skole, som tilbyr mange linjer.

Kommunen har flere idrettslag og foreninger, men tilbyr også ulike aktiviteter som dans, drama, sang og mye mer.

Med bil bruker du ca en time til Oslo og omtrent 30 minutter til Gardermoen. Det går tog mellom Gran og Oslo, dette bruker omtrent 50 minutter.

Om Gran

Omtrent sju mil fra Oslo, i Oppland fylke, ligger Gran kommune. Gran er en av Hadelandskommunene. Randsfjorden deler kommunen i to. Jaren er administrativt senter i kommunen. Det finnes flere tettsted i kommunen i tillegg til Jaren; Gran, Brandbu, Grymyr og Bjorneroa. Sistnevnte er det eneste tettstedet på vestsiden av Randsfjorden. Per 3.kvartal 2018 bodde det 13687 personer i kommunen.

Man tror at Gran har vært befolket veldig lenge da deg er gjort mange oldtidsfunn i kommunen, og mange av gårdene har navn som tyder på tidlig bosetning.

Jordbruk er viktig i kommunen, der hovedvekten ligger på potet og korn. Det finnes også en god del husdyrhold, da mest storfe og svin.

Granavollen, med Søsterkirkene og Steinhuset i Gran, er valgt til kommunens tusenårssted. Man antar at Granavollen er over 2000 år gammelt. Søsterkirkene er to steinkirker fra middelalderen, som er bygget omtrent mellom 1150 og 1200.

INNHOLDSFORTEGNELSE

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer