Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE Group 24 2 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget Group 14
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Gol

 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris
Motta tilbud fra flere dyktige eiendomsmeglere i %location%

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Tjenesten er helt gratis og uforpliktende
 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris

FÅ TILBUD FRA STORE OG SERIØSE SELSKAPER

Eiendomsmegler Gol

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Gol så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Gol er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Gol?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Boligmarkedet i Gol

Bosetningen i Gol er først og fremst konsentrert til kommunesenteret ved samme navn. Gol er kommunens eneste tettsted og huser omkring 63 prosent av befolkningen. Dette er en del lavere enn i fylket som helhet, hvor 81 prosent bor i tettsteder. Gol er for øvrig en av de større hyttekommunene i Buskerud. Her er nærhet til høyfjellet, godt utbygde langrennsløyper og skibakker, samt mye vill og urørt natur.

Folketallet i Gol har vist en svakt positiv trend i lang tid. Og ifølge SSBs prognoser forventes det at dette skal vedvare de neste 20 årene. Det er imidlertid ikke på helårsboligmarkedet i Gol at du finner den store aktiviteten. Den er i størst grad forbeholdt hyttemarkedet. I alt er det like oppunder 2 500 fritidsboliger i kommunen, mens antallet helårsboliger bare så vidt bikker 2 000.

Eiendomsmegler Gol

Enten det er snakk om småbruk, leilighet eller høyfjellshytte, er det viktig å komme i kontakt med en megler som forstår seg på det lokale markedet og dine behov. Benytt deg gjerne av vår tjeneste for lettere å få oversikt over de beste tilbudene fra de dyktigste eiendomsmeglerne i Gol.

Om Gol

Gol kommune ligger midt i Hallingdal og er på mange måter et møtepunkt mellom Østlandet og Vestlandet. I kommunesenteret Gol møtes nemlig riksvegene 7, 51 og 52. Mens rv. 7 er en av de viktigste ferdselsårene mellom Østlandet og Vestlandet, tar rv. 52 deg vestover via Lærdalstunnelen. Rv. 51 på sin side fører nordover til E16 og dalføret Valdres. I tillegg stopper Bergensbanen i Gol. Kommunen grenser for øvrig mot Nes i sør, Ål i vest, Hemsedal i nord og Nord- og Sør-Aurdal i øst

Gol er størst i fylket når det gjelder sysselsetting innen handel- og servicenæringen. Det har blant annet å gjøre med at Gol er det regionale handel- og servicesenteret. I tillegg er kommunen en av de største på reiseliv ikke bare i fylket, men også på landsbasis.

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer