Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE Group 24 2 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget Group 14
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Gol

 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Tjenesten er helt gratis og uforpliktende
 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris

FÅ TILBUD FRA STORE OG SERIØSE SELSKAPER

 • 4444
 • 4816
 • 4817
 • 4818
 • 4819
 • 4451
 • 4450
 • 4675

Eiendomsmegler Gol

Pris på eiendomsmegler

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Gol så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg personlighet for å finne rett megler

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Gol er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Gol?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Gol

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Gol

Bosetningen i Gol er først og fremst konsentrert til kommunesenteret ved samme navn. Gol er kommunens eneste tettsted og huser omkring 63 prosent av befolkningen. Dette er en del lavere enn i fylket som helhet, hvor 81 prosent bor i tettsteder. Gol er for øvrig en av de større hyttekommunene i Buskerud. Her er nærhet til høyfjellet, godt utbygde langrennsløyper og skibakker, samt mye vill og urørt natur.

Folketallet i Gol har vist en svakt positiv trend i lang tid. Og ifølge SSBs prognoser forventes det at dette skal vedvare de neste 20 årene. Det er imidlertid ikke på helårsboligmarkedet i Gol at du finner den store aktiviteten. Den er i størst grad forbeholdt hyttemarkedet. I alt er det like oppunder 2 500 fritidsboliger i kommunen, mens antallet helårsboliger bare så vidt bikker 2 000.

Eiendomsmegler Gol

Enten det er snakk om småbruk, leilighet eller høyfjellshytte, er det viktig å komme i kontakt med en megler som forstår seg på det lokale markedet og dine behov. Benytt deg gjerne av vår tjeneste for lettere å få oversikt over de beste tilbudene fra de dyktigste eiendomsmeglerne i Gol.

Om Gol

Gol kommune ligger midt i Hallingdal og er på mange måter et møtepunkt mellom Østlandet og Vestlandet. I kommunesenteret Gol møtes nemlig riksvegene 7, 51 og 52. Mens rv. 7 er en av de viktigste ferdselsårene mellom Østlandet og Vestlandet, tar rv. 52 deg vestover via Lærdalstunnelen. Rv. 51 på sin side fører nordover til E16 og dalføret Valdres. I tillegg stopper Bergensbanen i Gol. Kommunen grenser for øvrig mot Nes i sør, Ål i vest, Hemsedal i nord og Nord- og Sør-Aurdal i øst

Gol er størst i fylket når det gjelder sysselsetting innen handel- og servicenæringen. Det har blant annet å gjøre med at Gol er det regionale handel- og servicesenteret. I tillegg er kommunen en av de største på reiseliv ikke bare i fylket, men også på landsbasis.

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer