Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Gjesdal

 • Mer penger fra boligsalget
  Med den rette megleren sitter du igjen med mer penger fra salget av boligen din.
 • Du sparer penger, tid og energi
  Slipp å samle tilbud selv! Siden meglerne konkurrerer om deg, vil du få deres beste priser.
 • Seriøse meglere
  Du får tilbud fra velkjente og pålitelige meglere
Motta tilbud fra flere dyktige eiendomsmeglere i %location%

Oppnå en god pris for din bolig nå

Få tilbud fra opptil 5 meglere med råd og klar strategi rundt salget av din bolig.

Å be om tilbud er gratis og uforpliktende.
 • Mer penger fra boligsalget
  Med den rette megleren sitter du igjen med mer penger fra salget av boligen din.
 • Du sparer penger, tid og energi
  Slipp å samle tilbud selv! Siden meglerne konkurrerer om deg, vil du få deres beste priser.
 • Seriøse meglere
  Du får tilbud fra velkjente og pålitelige meglere

Få tilbud fra store og seriøse selskaper

Eiendomsmegler Gjesdal

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Gjesdal så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Gjesdal er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Gjesdal?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Gjesdal

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Gjesdal

Boligmarkedet i Glesdal kommune er i all hovedsak preget av eneboliger, men det finnes også en del leiligheter. Faktisk 500 leiligheter av totalt 3900 boliger. Omtrent 7,1% av kommunens innbyggere bor på landbrukseiendommer. De fleste i kommunen eier egen bolig, men det finnes også et lite leiemarked. Dersom du har lyst til å kjøpe en hytte i Gjesdal er dette fullt mulig. Ifølge tall fra SSB finnes det 850 hytter i kommunen.

Gjesdal har opplevd en liten økning den siste tiden. Flere boliger blir kjøpt og solgt året rundt. Med gode tilbud i kommunen, grei avstand fra større byer og gode arbeidsmuligheter i kommunen er det flere som ønsker å bosette seg her. I tillegg får du mer for pengene her, enn i områder i og rett utenfor Stavanger.

Eiendomsmegler Gjesdal

Med et aktivt boligmarked finner man naturligvis flere meglere, som konkurrer om de samme oppdragene. Her kan du velge mellom både små og store meglerforetak. Eiendomsmegler 1 er en av de store som holder til her.

For å vise meglerne at de må strekke seg litt lenger for å få deg som kunde, kan det være lurt å bruke en anbudstjeneste. Du kan gjerne bruke vår. Da vil du bli kontaktet innen få dager av de meglerne som du har valgt. Deretter er det bare å sammenligne tilbudene og velge den beste megleren for jobben.

Om Gjesdal

Gjesdal kommune ligger på Høg-Jæren, i Rogaland fylke. I 2018 hadde kommunen 11.913 innbyggere. Ålgård er kommunens administrative senter. I tillegg til Ålgård har Gjesdal to andre tettsteder; Oltedal og Gilja.

Jordbruk er viktig i Gjesdal, særlig med vekt på husdyrhold. Hovedvekten ligger på sauedrift og storfe. Industrien er dominert av trelast- og trevareindustri. Ullindustrien har tidligere vært viktig, men i dag er det kun Gjestal spinneri som er igjen av denne industrien.

Hovedvekten av kommunens innbyggere arbeider innenfor sekundærnæringer og varehandel/hotell/restaurant. Over 60% av de yrkesaktive innbyggerne arbeider utenfor kommunen. Mange pendler til Stavanger og Sandnes, eller andre nabokommuner.

Totalt har kommunen 12 barnehager, åtte kommunale og fire private. Gjesdal har totalt seks grunnskoler, tre barneskoler, to 1-10 skoler og en ungdomsskole. Tilbudet av fritidsaktiviteter er godt, blant annet har kommunen fire fotballklubber.

E39 går gjennom Gjesdal, likeså gjør fv. 45. Det fantes tidligere en jernbaneforbindelse mellom Ganddal og Sandnes, men denne er ikke i drift i dag. Det finnes flere bussforbindelser, både lokalt i kommunen og til andre deler av fylket. Du kjører mellom Gjesdal og Sandnes på omtrent 50 minutter.

Viktige turistmål er blant annet Kongeparken, Månafossen og Byrkjedalstunet. Dette er noen av Rogalands mest besøkte turistattraktsjoner.

Oppnå en god pris for din bolig nå

Få tilbud fra opptil 5 meglere med råd og klar strategi rundt salget av din bolig.