Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Gjerstad

 • Mer penger fra boligsalget
  Med den rette megleren sitter du igjen med mer penger fra salget av boligen din.
 • Du sparer penger, tid og energi
  Slipp å samle tilbud selv! Siden meglerne konkurrerer om deg, vil du få deres beste priser.
 • Seriøse meglere
  Du får tilbud fra velkjente og pålitelige meglere
Motta tilbud fra flere dyktige eiendomsmeglere i %location%

Oppnå en god pris for din bolig nå

Få tilbud fra opptil 5 meglere med råd og klar strategi rundt salget av din bolig.

Å be om tilbud er gratis og uforpliktende.
 • Mer penger fra boligsalget
  Med den rette megleren sitter du igjen med mer penger fra salget av boligen din.
 • Du sparer penger, tid og energi
  Slipp å samle tilbud selv! Siden meglerne konkurrerer om deg, vil du få deres beste priser.
 • Seriøse meglere
  Du får tilbud fra velkjente og pålitelige meglere

Få tilbud fra store og seriøse selskaper

Eiendomsmegler Gjerstad

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Gjerstad så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Gjerstad er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Gjerstad?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Gjerstad

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Gjerstad

Ser vi til den andre enden av Gjerstadvannet og et kort stykke sørover langs E18, finner vi et av kommunens store satsningsområder. Næringssenteret Brokelandsheia sysselsetter over 300 mennesker fordelt på mer enn 30 bedrifter og besøkes årlig av titusener. Det er handelsmessen Brokelandsheia-dagene og den zoologiske hagen “Den lille dyrehage” som trekker til seg flesteparten av disse. En hel del tar også turen innom for å gjøre unna sin daglige handel.

Høyest konsentrasjon av bebyggelse finner du sør i kommunen, grensende mot Risør. Bebyggelsen er ellers jevnt spredt ut over kommunen, og ikke stort mer enn 30 prosent av befolkningen bor i tettsteder. Folketallet i Gjerstad har lenge vært stabilt, og selv om det antakelig vil være snakk om en liten befolkningsøkning de neste 20 årene, forventes det i grove trekk å fortsette slik framover.

Eiendomsmegler Gjerstad

For best resultater på boligmarkedet er det helt avgjørende å komme i kontakt med en megler som forstår deg og dine behov. Benytt deg gjerne av vår tjeneste for lettere å få oversikt over de beste tilbudene fra de dyktigste eiendomsmeglerne i Gjerstad.

Om Gjerstad

Gjerstad er den østligste kommunen i Aust-Agder. Kommunen ligger et lite stykke inn i landet og er preget av vidstrakte skogområder og kupert heilandskap. Blandingsskog med innslag av nesten alle naturlig viltvoksende treslag og en rekke mindre vanlige planter gjør Gjerstad til en frodig kommune. Skogbruk var en gang en viktig næringsvei, mens man i dag finner en høy andel sysselsatte i industrien sammenlignet med fylket som helhet.

Tettstedet Gjerstad er administrasjonssenteret i kommunen. Det ligger i den nordlige enden av Gjerstadvannet og er tilknyttet Sørlandsbanen med egen stasjon. Gjerstad ble i 2015 innlemmet i regjeringens nye realfagsstrategi og har siden vært en såkalt realfagskommune, hvor det satses hardt på realfag og matematikk allerede fra barnehagen av.

Oppnå en god pris for din bolig nå

Få tilbud fra opptil 5 meglere med råd og klar strategi rundt salget av din bolig.