Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Gjerdrum

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Eiendomsmegler Gjerdrum

Kjente og seriøse meglere i Gjerdrum

Gjennom vår tjeneste får du kun tilbud fra kjente og seriøse eiendomsmeglere i Gjerdrum. På den måten er du sikker på at du får best mulig hjelp - enten det gjelder verdivurdering for refinansiering eller salg av bolig.

Meglerfirma i Gjerdrum
Pris på eiendomsmegler

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Gjerdrum så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg personlighet for å finne rett megler

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Gjerdrum er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Gjerdrum?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Gjerdrum

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Gjerdrum

Etableringen av leilighetsbebyggelsen i Ask vitner om stor befolkningsvekst. Og selv om mesteparten av veksten tilfaller kommunesenteret, er ikke resten av kommunen uberørt av den høye tilflyttingen som Gjerdrum har opplevd de siste årene. Bekkeberget og Kulsrudfjellet er to andre boligfelt av forholdsvis ny dato, og tettstedet Grønlund har også tatt imot sin del av innflytterne.

Det er spesielt i forbindelse med etableringen av Oslo Lufthavn Gardermoen at kommunen ikke bare har vokst, men er blant de raskest voksende kommunene i Norge. Også nærheten til Oslo spiller en vesentlig rolle. For selv om kommunen preges av jordbruk, er det få bønder i Gjerdrum, og en stor andel av kommunens sysselsatte har sitt arbeid i nettopp Oslo.

Eiendomsmegler Gjerdrum

I et aktivt boligmarked er det maktpåliggende å finne megleren som passer deg og dine behov best. Vi har utviklet en tjeneste som hjelper deg å sammenligne de beste tilbudene fra de dyktigste eiendomsmeglerne, slik at du får den hjelpen du trenger til en fornuftig pris.

Gjerdrum

Det hender at man hører den ellers så upretensiøse gjerdrumsokningen skryte av å bo i “den grønne oasen mellom Gardermoen og Oslo”. Og det er virkelig noe i det, for den utstrekningsmessig lille kommunen er ikke bare svært sentralt beliggende, midt mellom hovedstaden og Gardermoen, men dessuten preget av vidstrakte kornåker og beiteområder i et passelig kupert ravinelandskap.

Det er i kommunesenteret Ask at du finner flesteparten av Gjerdrums befolkning og funksjoner. Her er butikker, kultur- og kommunehus, samt barne- og ungdomsskole, og selv om bebyggelsen stort sett preges av eneboliger, er det de siste to tiårene også dukket opp flere leilighetskomplekser her.

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Gjerdrum

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg