cmyk_SB1_SMN_verti_bw_pos
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Gjemnes

 • Mer penger fra boligsalget
  Med den rette megleren sitter du igjen med mer penger fra salget av boligen din.
 • Du sparer penger, tid og energi
  Slipp å samle tilbud selv! Siden meglerne konkurrerer om deg, vil du få deres beste priser.
 • Seriøse meglere
  Du får tilbud fra velkjente og pålitelige meglere
Motta tilbud fra flere dyktige eiendomsmeglere i %location%

Oppnå en god pris for din bolig nå

Få tilbud fra opptil 5 meglere med råd og klar strategi rundt salget av din bolig.

Å be om tilbud er gratis og uforpliktende.
 • Mer penger fra boligsalget
  Med den rette megleren sitter du igjen med mer penger fra salget av boligen din.
 • Du sparer penger, tid og energi
  Slipp å samle tilbud selv! Siden meglerne konkurrerer om deg, vil du få deres beste priser.
 • Seriøse meglere
  Du får tilbud fra velkjente og pålitelige meglere

Få tilbud fra store og seriøse selskaper

Eiendomsmegler Gjemnes

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Gjemnes så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Gjemnes er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Gjemnes?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Gjemnes

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Gjemnes

#Boligmarkedet i Gjemnes kommunen består nesten utelukkende av eneboliger, det er bygget 16 leiligheter i kommunen. De fleste eier boligen sin, men det finnes også et leiemarked. Hele 37,8% av kommunens innbyggere bor på landbrukseiendommer. Hyttemarkedet er nokså normalt, 670 hytter er oppført i Gjemnes kommune.

De fleste av kommunens innbyggere arbeider innenfor sekundærnæringer, varehandel/hotell/restaurant og helse- og sosialtjenester. Jordbruket er også viktig, og står for omtrent 10% av arbeidsplassene i kommunen. Det kommer til uttrykk gjennom fôrproduksjon og noe sauehold. Industrien består i hovedsak av oljeraffinering, kjemisk og farmasøytisk industri. Eller er møbel-, verksteds- og næringsmiddelindustrien viktig. Det ligger et meieri i kommunen. 50% av kommunens yrkesaktive innbyggere jobber utenfor kommunen, de fleste i Molde.

Gjemnes kommune har i dag fem barnehager. Det ligger en barneskole og en 1-10 skole i kommunen. Nærmeste videregående skole bli nok på Tingvoll. Ellers har Gjemnes kommune flere fritidstilbud til barn og unge. Høgtun folkehøgskole ligger i Gjemnes kommune.

E39, mot Molde og Trondheim, går gjennom Gjemnes kommune. Det går broer over Gjemnessundet og Bergøysundet, disse er en del av Krifast. Ellers har kommunen flere mindre veier. På Høgset ligger det en dypvannskai.

Om Gjemnes

Gjemnes kommune ligger på Nordmøre, i Møre og Romsdal fylke. Per 4.kvartal 2018 hadde kommunen 2641 innbyggere. Kommunens administrative senter heter Batnfjordsøra. I tillegg til Batnfjordøra har kommunen ett tettsted til; Torvikbukt. Omtent 20% av kommunens innbyggere bor i tettstedene, dette er veldig lite hvis man sammenligner med de andre kommunene i fylket. Gjemnes kommune ligger mellom to fjorder, Tingvollsfjorden i øst og Kvernesfjorden i vest.

Naturen er i kommunen er preget av både fjord og fjell, høyeste topp er Stortussen som ligger 1026,5 moh. Gjemnes bygdemuseum, en del av Nordmøre museum, har flere visningssteder i kommunen.

INNHOLDSFORTEGNELSE

Oppnå en god pris for din bolig nå

Få tilbud fra opptil 5 meglere med råd og klar strategi rundt salget av din bolig.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.