cmyk_SB1_SMN_verti_bw_pos
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Giske

 • Mer penger fra boligsalget
  Med den rette megleren sitter du igjen med mer penger fra salget av boligen din.
 • Du sparer penger, tid og energi
  Slipp å samle tilbud selv! Siden meglerne konkurrerer om deg, vil du få deres beste priser.
 • Seriøse meglere
  Du får tilbud fra velkjente og pålitelige meglere
Motta tilbud fra flere dyktige eiendomsmeglere i %location%

Oppnå en god pris for din bolig nå

Få tilbud fra opptil 5 meglere med råd og klar strategi rundt salget av din bolig.

Å be om tilbud er gratis og uforpliktende.
 • Mer penger fra boligsalget
  Med den rette megleren sitter du igjen med mer penger fra salget av boligen din.
 • Du sparer penger, tid og energi
  Slipp å samle tilbud selv! Siden meglerne konkurrerer om deg, vil du få deres beste priser.
 • Seriøse meglere
  Du får tilbud fra velkjente og pålitelige meglere

Få tilbud fra store og seriøse selskaper

Eiendomsmegler Giske

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Giske så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Giske er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Giske?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Giske

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Giske

#Boligmarkedet i Giske kommune består i all hovedsak av eneboliger, det er bygget i overkant av 80 leiligheter. De fleste eier boligen sin, men det finnes også et leiemarked for den som skulle være i behov av dette. 7,2% av kommunens innbyggere bor på landbrukseiendommer. Ønsker du å kjøpe hytte i Giske kommune kan det hende at du må være tålmodig, da det kun er bygget 32 hytter.

Flesteparten av kommunens yrkesaktive innbyggere arbeider innenfor varehandel/hotell/restaurant, sekundærnæringer og helse- og sosialtjenester. Fiske er likevel en viktig næringsvei i kommunen. Fiskeflåten i Giske kommune består i hovedsak av store båter, og det meste av fisken ilandføres utenfor kommunen. Jordbruket dreier seg i all hovedsak om melkeproduksjon. Industrien er viktig, da særlig innenfor maskin- og metallvareindustrien og næringsmiddelindustrien. 50% av kommunens yrkesaktive innbyggere arbeider utenfor kommunen, da særlig i Ålesund.

Kommunen har to kommunale og seks private barnehager. Giske har to barneskoler, en ungdomsskole og to 1-10 skoler. Kommunen har et bredt tilbud av fritidsaktiviteter for barn og unge.

Det går bruer eller undersjøiske tuneller fra alle de fire store øyene og over til fastlandet, da ved Ålesund. Som nevnt tidligere ligger Ålesund lufthavn på øya Vigra.

Om Giske

På Sunnmøre, i Møre og Romsdal, ligger øykommunen Giske. Per 3.kvartal 2018 hadde kommunen 8398 innbyggere. Kommunen sitt administrative senter heter for Valderhaugstrand. I tillegg til Valderhaugstrand har Giske fire andre tettsteder; Nordstrand, Roald, Giske og Leitebakk. Giske kommune består utelukkende av øyer, fire av disse er bebodde; Godøya, Valderøya, Giske og Vigra. Alle de bebodde øyene har fastlandsforbindelse.

På øya Vigra ligger Ålesund lufthavn, som også er kommunens viktigste arbeidsplass. Ellers er fiske, fiskeoppdrett og jordbruk viktige næringen for Giske kommune.

Giskespelet, en oppsetning fra vikingetiden, blir arrangert annen hvert år i kommunen. Hvert år arrangeres “sommerfesten på Giske”, en èndags festival. Alnes fyr og Giske kirke er de mest besøkte turistattraktsjonene i kommunen.

INNHOLDSFORTEGNELSE

Oppnå en god pris for din bolig nå

Få tilbud fra opptil 5 meglere med råd og klar strategi rundt salget av din bolig.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.