Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE Group 24 2 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget Group 14
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Gildeskål

 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris
Motta tilbud fra flere dyktige eiendomsmeglere i %location%

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Tjenesten er helt gratis og uforpliktende
 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris

FÅ TILBUD FRA STORE OG SERIØSE SELSKAPER

Eiendomsmegler Gildeskål

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Gildeskål så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Gildeskål er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Gildeskål?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Boligmarkedet i Gildeskål

Gildeskål er en vakker kystkommune med god plass å bo og leve med flott landlige omgivelser. Mange som bosetter seg i kommunen velger å bo i Gildeskål og arbeide i de nærliggende kommunene ettersom skole- og barnehagetilbudet er godt.

Bosetningen i Gildeskål er knyttet til sjøen, særlig i og omkring kommunesenteret Inndyr. Videre finner man bosetning langs Fugløyfjorden på Sandhornøya og Arnøy, samt på fastlandet. Kommunen er preget av en sterk nedgang i folketallet som henger mye sammen med næringsstrukturen rundt jordbruk og fiske.

Per 2018 bor det 1982 mennesker i Gildeskål kommune der prognosene viser en svak nedgang også de neste tiårene. Av boliger finner man 982 eneboliger og 14 leiligheter med 81,1 % selveiere og resten er leietakere. Fritidsboliger ligger på 898 hytter og Gildeskål er således en stor fritidskommune. Per dags dato (30.01.2019) ligger det fem boliger ute for salg der man finner flere landbrukseiendommer og en fritidsbolig. Etter at kommunen økte husleien i de kommunale utleierenhetene har det private boligmarkedet gått bedre.

Om Gildeskål

Gildeskål er en kommune i Nordland fylke med både fastland og øyer, holmer og skjær. Gildeskål grenser til kommunene Bodø, Beiarn og Meløy. Naturen er preget av vakre sandstrender og fjelltrakter. De største øygruppene er Arnøy, Fleina og Fugløya. Lengst sørøst inngår fjelltraktene inn i Lahko nasjonalpark som grenser mot Saltfjellet-Svartisen nasjonalpark.

I næringslivet er fiske, fiskeoppdrett og jordbruk innen primærnæringen viktige arbeidsplasser. Industrien er beskjeden i kommunen og er i all hovedsak fiskeforedling, samt noe verkstedindustri og kraft- og vannforsyning. Ettersom det er noe begrenset arbeidsplasser er det 29% av de yrkesaktive som har arbeid utenfor kommunen, særlig i Bodø kommune.

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer