Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Gausdal

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Eiendomsmegler Gausdal

Kjente og seriøse meglere i Gausdal

Gjennom vår tjeneste får du kun tilbud fra kjente og seriøse eiendomsmeglere i Gausdal. På den måten er du sikker på at du får best mulig hjelp - enten det gjelder verdivurdering for refinansiering eller salg av bolig.

Meglerfirma i Gausdal
Pris på eiendomsmegler

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Gausdal så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg personlighet for å finne rett megler

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Gausdal er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Gausdal?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Gausdal

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Gausdal

#Boligmarkedet i kommunen er preget av eneboliger, men det finnes også noen leiligheter. 2667 hytter befinner seg innenfor kommunen sine grenser, så hvis du er på utkikk etter en hytte her har du gode muligheter for å finne noe du liker.

De fleste innbyggerne i kommunen arbeider innenfor varehandel, hotell og restaurant, sekundærnæringer og helse- og sosialtjenester. Jordbruket dominerer kommunen, men det finnes også en del industri. I Segalstad bru finner vi blant annet møbelfabrikk, trevarefabrikk, meieri og et sagbruk. Omtent 41% av kommunens yrkesaktive jobber utenfor kommunen.

Turismen er viktig for kommunen, da særlig i vintersesongen. Vi finner mange høyfjellshotell i fjellet,

Kommunen har sju barnehager og tre barneskoler. Det finnes en ungdomsskole i kommunen. Kommunen har et bredt tilbud av fritidsaktiviteter for alle aldre. Man kan velge mellom idretter som ski, fotball eller friidrett. Andre tilbud er feks speideren, teater eller fotografering.

Det tar omtrent en time å kjøre bil mellom Lillehammer og Gausdal, og skal du reise fra Oslo bruker du omtrent 3,5 timer med bil.

Om Gausdal kommune

I Gudbrandsdalen, i Oppland fylke, ligger Gausdal kommune. Kommunen ligger nord for Lillehammer. Det administrative sentret heter Segalstad bru. Det områdene i kommunen der flest innbyggere bor er Forest og Follebu, Østre og Vestre Gausdal, samt i Segalstad bru, Svingvoll, Svatsum og Espedalen.

Per 3.kvartal 2018 bodde det 6142 innbyggere i kommunen.

Nord i kommunen finner man Skeikampen, som ligger 1124 moh. Ormsjøkampen, som ligger sørvest i kommunen, rommer 9 kvadratkilometer med nasjonalpark.

Besøker du kommunen kan du få meg deg både Paradis og Helvete. Paradis er ei slette som tidligere ble brukt som danseplass. Den ligger på ei slette et stykke fra Skeikampen. Helvete er jettegyter i Espedalen (Helvete naturpark).

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Gausdal

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg