Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE Group 24 2 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget Group 14
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Gamvik

 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris
Motta tilbud fra flere dyktige eiendomsmeglere i %location%

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Tjenesten er helt gratis og uforpliktende
 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris

FÅ TILBUD FRA STORE OG SERIØSE SELSKAPER

Eiendomsmegler Gamvik

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Gamvik så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Gamvik er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Gamvik?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Boligmarkedet i Gamvik

Bosetningen i Gamvik er konsentrert til tettstedet og kommunesenteret Mehamn, samt noe på fiskeværet Gamvik. Videre bor rundt 10% av innbyggerne spredt langs kysten, særlig ved Hopsfjorden der fiskeværet Skjånes ligger. I dag er det 526 eneboliger og 106 leiligheter med fordeling på 75,6% selveiere og 24,4% leietakere.

Gamvik har også en del fritidseiendommer sammenliknet med antall helårsboliger, totalt er det 240 hytter. Ettersom flere ønsker å bo i Mehamn har det vært noe boligpress der, og kommunen planlegger boligutbygging. Dette er blant annet på bakgrunn av at kommunen har takket ja å ta imot inntil 15 flyktninger per år.

Om Gamvik

Gamvik kommune ligger på den østre delen av Nordkinnhalvøya og ligger i Finnmark fylke. Gamvik ble til da Tana ble delt i tre, og består av den østre halvdelen mellom Tanafjord og Laksefjord. Gamvik grenser til kommunene Tana, Lebesby og Berlevåg.

Befolkningen har hatt en nedgang siden 70-tallet, og falt med 22% i perioden 2001-2011. Per i dag bor det 1 147 innbyggere i kommunen, og til tross for tidligere fall har SSB prognoser om en svak økning i befolkningen de neste årene. Det har vært særlig fiskeværet Gamvik som har hatt betydelig reduksjon av innbyggere, mens Mehamn som er kommunesenteret har vokst.

Grunnen til nedgang i Gamvik fiskevær er nedbygging av fiskeindustrien. Likevel er næringslivet fremdeles bygd rundt fiskeressursene utenfor kysten og fjordene. Det er spesielt vårtorskefiske som er betydelig, men fiske har store svingninger i sysselsetting i løpet av året og på lenger sikt.

Fra vår til høst er det beite for karasjokreinen, og ellers er den økende turisttrafikken viktig for kommunen. Om du ønsker å besøke Gamvik finner du Norges nordligste campingplass i kommunen, ved Slettnes fyr.

INNHOLDSFORTEGNELSE

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer