Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Gamvik

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Eiendomsmegler Gamvik

Kjente og seriøse meglere i Gamvik

Gjennom vår tjeneste får du kun tilbud fra kjente og seriøse eiendomsmeglere i Gamvik. På den måten er du sikker på at du får best mulig hjelp - enten det gjelder verdivurdering for refinansiering eller salg av bolig.

Meglerfirma i Gamvik
Pris på eiendomsmegler

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Gamvik så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg personlighet for å finne rett megler

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Gamvik er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Gamvik?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Gamvik

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Gamvik

Bosetningen i Gamvik er konsentrert til tettstedet og kommunesenteret Mehamn, samt noe på fiskeværet Gamvik. Videre bor rundt 10% av innbyggerne spredt langs kysten, særlig ved Hopsfjorden der fiskeværet Skjånes ligger. I dag er det 526 eneboliger og 106 leiligheter med fordeling på 75,6% selveiere og 24,4% leietakere.

Gamvik har også en del fritidseiendommer sammenliknet med antall helårsboliger, totalt er det 240 hytter. Ettersom flere ønsker å bo i Mehamn har det vært noe boligpress der, og kommunen planlegger boligutbygging. Dette er blant annet på bakgrunn av at kommunen har takket ja å ta imot inntil 15 flyktninger per år.

Om Gamvik

Gamvik kommune ligger på den østre delen av Nordkinnhalvøya og ligger i Finnmark fylke. Gamvik ble til da Tana ble delt i tre, og består av den østre halvdelen mellom Tanafjord og Laksefjord. Gamvik grenser til kommunene Tana, Lebesby og Berlevåg.

Befolkningen har hatt en nedgang siden 70-tallet, og falt med 22% i perioden 2001-2011. Per i dag bor det 1 147 innbyggere i kommunen, og til tross for tidligere fall har SSB prognoser om en svak økning i befolkningen de neste årene. Det har vært særlig fiskeværet Gamvik som har hatt betydelig reduksjon av innbyggere, mens Mehamn som er kommunesenteret har vokst.

Grunnen til nedgang i Gamvik fiskevær er nedbygging av fiskeindustrien. Likevel er næringslivet fremdeles bygd rundt fiskeressursene utenfor kysten og fjordene. Det er spesielt vårtorskefiske som er betydelig, men fiske har store svingninger i sysselsetting i løpet av året og på lenger sikt.

Fra vår til høst er det beite for karasjokreinen, og ellers er den økende turisttrafikken viktig for kommunen. Om du ønsker å besøke Gamvik finner du Norges nordligste campingplass i kommunen, ved Slettnes fyr.

INNHOLDSFORTEGNELSE

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Gamvik

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg