Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE Group 24 2 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget Group 14
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Gáivuotna Kåfjord

 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris
Motta tilbud fra flere dyktige eiendomsmeglere i %location%

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Tjenesten er helt gratis og uforpliktende
 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris

FÅ TILBUD FRA STORE OG SERIØSE SELSKAPER

Eiendomsmegler Gáivuotna Kåfjord

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Gáivuotna Kåfjord så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Gáivuotna Kåfjord er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Gáivuotna Kåfjord?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Boligmarked i Kåfjord

Boligmarkedet i Kåfjord kommune består kun av eneboliger. De aller fleste eier bolig, men det finnes også et leiemarked for den som måtte trenge dette. 24% av kommunens innbyggere bor på landbrukseiendommer. Hyttemarkedet er meget beskjedent, det er kun oppført 127 hytter i Kåfjord.

De fleste av kommunens yrkesaktive innbyggere jobber innenfor helse- og sosialtjenester, varehandel/hotell/restaurant og sekundær- og primærnæringer. Jordbruket er preget av husdyrhold, da storfe, sau og geit. Jordbruk drives gjerne i kombinasjon med fiske eller varehandel. Det drives noe havfiske og kommunen har fiskeoppdrettsanlegg. Det ligger også et lakseslakteri i Kåfjord. Det satset på turisme og denne bransjen er i vekst. Det finnes et kraftverk i kommunen, og Manndalselva er varig vernet. Ca 35% av de yrkesaktive innbyggerne i Kåfjord har jobb utenfor kommunen.

Det ligger tre barnehager i Kåfjord kommune. Kommunen har to grunnskoler, begge er kombinerte barne- og ungdomsskoler. Kommunen har et variert tilbud av fritidsaktiviteter for barn og unge.

E6 er viktig for samferdsel i kommunen. Likeså er fv. 332 og 331, samt fv. 333. Fra Olderdalen går det ferge til Lyngseidet i Lyngen kommune.

Om Kåfjord

Kåfjord kommune er en kommune i Troms fylke. På nordsamisk heter kommunen for Gáivuotna. Kåfjord har grense mot Finland. Kommunens administrative senter heter for Olderdalen. Per 4.kvartal 2018 hadde kommunen 2097 innbyggere. I tillegg til Olderdalen har kommunen tettstedet Kåfjordbotn. Omtrent 25% av kommunens innbyggere bor i de to tettstedene.

Kåfjord var opprinnelig befolket av sjøsamer og kvener. Mange har i dag også samisk opphav. Kommunen har også et kvensk kommunenavn, Kaivuonon, og har dermed tre kommunenavn. Riddu Riđđu er en urfolksfestival og arrangeres hvert år i Kåfjord. Isfjellet er høyeste topp og ligger 1375 moh.

INNHOLDSFORTEGNELSE

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer