Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE Group 24 2 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget Group 14
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Gáivuotna Kåfjord

 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Tjenesten er helt gratis og uforpliktende
 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris

FÅ TILBUD FRA STORE OG SERIØSE SELSKAPER

 • 4444
 • 4816
 • 4817
 • 4818
 • 4819
 • 4451
 • 4450
 • 4675

Eiendomsmegler Gáivuotna Kåfjord

Pris på eiendomsmegler

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Gáivuotna Kåfjord så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg personlighet for å finne rett megler

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Gáivuotna Kåfjord er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Gáivuotna Kåfjord?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Gáivuotna Kåfjord

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarked i Kåfjord

Boligmarkedet i Kåfjord kommune består kun av eneboliger. De aller fleste eier bolig, men det finnes også et leiemarked for den som måtte trenge dette. 24% av kommunens innbyggere bor på landbrukseiendommer. Hyttemarkedet er meget beskjedent, det er kun oppført 127 hytter i Kåfjord.

De fleste av kommunens yrkesaktive innbyggere jobber innenfor helse- og sosialtjenester, varehandel/hotell/restaurant og sekundær- og primærnæringer. Jordbruket er preget av husdyrhold, da storfe, sau og geit. Jordbruk drives gjerne i kombinasjon med fiske eller varehandel. Det drives noe havfiske og kommunen har fiskeoppdrettsanlegg. Det ligger også et lakseslakteri i Kåfjord. Det satset på turisme og denne bransjen er i vekst. Det finnes et kraftverk i kommunen, og Manndalselva er varig vernet. Ca 35% av de yrkesaktive innbyggerne i Kåfjord har jobb utenfor kommunen.

Det ligger tre barnehager i Kåfjord kommune. Kommunen har to grunnskoler, begge er kombinerte barne- og ungdomsskoler. Kommunen har et variert tilbud av fritidsaktiviteter for barn og unge.

E6 er viktig for samferdsel i kommunen. Likeså er fv. 332 og 331, samt fv. 333. Fra Olderdalen går det ferge til Lyngseidet i Lyngen kommune.

Om Kåfjord

Kåfjord kommune er en kommune i Troms fylke. På nordsamisk heter kommunen for Gáivuotna. Kåfjord har grense mot Finland. Kommunens administrative senter heter for Olderdalen. Per 4.kvartal 2018 hadde kommunen 2097 innbyggere. I tillegg til Olderdalen har kommunen tettstedet Kåfjordbotn. Omtrent 25% av kommunens innbyggere bor i de to tettstedene.

Kåfjord var opprinnelig befolket av sjøsamer og kvener. Mange har i dag også samisk opphav. Kommunen har også et kvensk kommunenavn, Kaivuonon, og har dermed tre kommunenavn. Riddu Riđđu er en urfolksfestival og arrangeres hvert år i Kåfjord. Isfjellet er høyeste topp og ligger 1375 moh.

INNHOLDSFORTEGNELSE

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer