Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Frogn

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Eiendomsmegler Frogn

Kjente og seriøse meglere i Frogn

Gjennom vår tjeneste får du kun tilbud fra kjente og seriøse eiendomsmeglere i Frogn. På den måten er du sikker på at du får best mulig hjelp - enten det gjelder verdivurdering for refinansiering eller salg av bolig.

Meglerfirma i Frogn
Pris på eiendomsmegler

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Frogn så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg personlighet for å finne rett megler

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Frogn er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Frogn?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Frogn

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Frogn

I likhet med andre Follo-kommuner bor det mange pendlere i Frogn. I motsetning til en del andre Follo-kommuner har ikke disse umiddelbar tilgang til den såkalte Sørkorridoren. Mangelen på jernbaneforbindelse til tross er det mange som later til å være fornøyd med pendlertilværelsen i kommunen. En del velger å tilbringe den drøye halvtimen inn til hovedstaden bak rattet, mens andre igjen benytter seg av busstilbudet.

Da Aftenpostens testet ulike pendlerstrekninger i Akershus, kom bussruten fra Drøbak svært godt ut. Så her ser det ut som man i stor grad har klart å kompensere for manglende jernbaneforbindelse. Og antakelig er det en blant mange grunner til at boligmarkedet spesielt i Drøbak holder seg stabilt sterkt og attraktivt.

Eiendomsmegler Frogn

Et boligmarked preget av høy omsetning, betyr gode vekstvilkår for eiendomsmeglerne og i sin tur kappestrid om kundene. Benytt deg derfor gjerne av vår tjeneste for lettere å få oversikt over tilbudene fra de ulike meglerfirmaene.

Om Frogn

Øst i Indre Oslofjord finner man tettstedet Drøbak skrånende mot havet. Her holder omkring 85% av Frogn kommunes 16 000 innbyggere til, og mye av kommunens befolkningsvekst de siste 50 årene skyldes utbygging i nettopp dette området.

Hvor sjarmerende trehusbebyggelsen i kommunens administrasjonssenter enn er, så er Frogn mer enn bare Drøbak. Et lite stykke lengre inn i Oslofjorden finner man for eksempel Oscarsborg festning. Anlegget er mest kjent for senkingen av “Blücher” under den tyske invasjonen av Norge og er i dag åpen for sivile.

Historisk sett er Frogn en jordbrukskommune. I dag er imidlertid ikke mer 2% av kommunens sysselsatte knyttet til primærnæringene. I stedet finner man et mangfold karrierevalg blant kommunens yrkesaktive.

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Frogn

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg