Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE Group 24 2 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget Group 14
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Frøya

 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris
Motta tilbud fra flere dyktige eiendomsmeglere i %location%

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Tjenesten er helt gratis og uforpliktende
 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris

FÅ TILBUD FRA STORE OG SERIØSE SELSKAPER

Eiendomsmegler Frøya

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Frøya så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Frøya er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Frøya?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Boligmarkedet i Frøya

Boligmarkedet i Frøya kommune består i all hovedsak av eneboliger, men det finnes også noen leiligheter. De fleste eier bolig, men det finnes også et leiemarked for den som skulle trenge dette. 8,3 prosent av kommunens innbyggere bor på landbrukseiendommer. Det er oppført 1065 hytter i kommunen, noe som gir et godt hyttemarked.

Selve aktiviteten av boligsalg er lav. Det selges ikke like mange boliger her hvert år som andre steder. I følge SSB er det spådd at befolkningen skal øke smått de neste årene fremover. Dette er noe som kan påvirke boligmarkedet i positiv retning. Da flere vil være på utkik etter nye boliger.

Eiendomsmegler Frøya

Med et lite aktivt boligmarked er det ikke like mange meglere som holder til i kommunen. Uansett kan du fortsatt få hjelp fra eiendomsmeglere som operer i kommunen, men holder til i nabokommunene. EiendomsMegler 1 Hitra og Active Real Estate Hitra & Frøya er to som selger boliger i kommunen.

Før du tar en endelig beslutning for hvilken megler du skal velge er det viktig at du gjør litt forarbeid. Sett gjerne opp en liste over kriterier for hva som er viktig for deg hos en megler. Deretter kan du invitere de hjem på befaring. Da vil du få en bedre oversikt over hvilken megler som passer best for deg og din bolig.

Om Frøya

Frøya kommune er en øykommune i Trøndelag fylke. Kommunen består av flere øyer, der den største er hovedøya Frøya. Per 1. kvartal 2019 hadde kommunen 5 089 innbyggere. Kommunens administrative senter heter for Sistranda. I tillegg til Sistranda har kommunen også tettstedet Hammarvika.

I Sularevet utenfor Frøya, som er verdens største kaldvannskorallrev, kan man få flotte dykkeopplevelser. De enorme havområdene i kommunen gir et rikt fugle- og dyreliv, blant annet har noe av hjortebestanden som finnes i nabokommunen Hitra vandret over til Frøya. Selarten Havert har sitt hovedområde i kommunen, sammen med fuglearten skarv. Kommunen har flere landskapsvernområder og naturreservat.

Frøya er Norges største kommune når det kommer til fiskeoppdrett, og mange av de viktige aktørene innenfor næringen har anlegg i Frøya. Sammen med Hitra står kommunen for 20 prosent av lakseslaktingen i landet. Det finnes ellers noe industri i form av tekstil-, plast- og verkstedsindustri. Fiskenæringen gjør at det kommer mange innvandrere til Hitra, særlig fra Øst-Europa.

Kommunen har fem kommunale barnehager og to private. Frøya har tre barneskoler og to 1-10 skoler. Guri Kunna videregående skole ligger på Hitra. Kommunen har et godt tilbud av fritidsaktivieter for barn og unge.

Det går bro mellom Hitra og Frøya i og med rv. 714. Hitratunellen gir fastlandsforbindelse. Det er båtforbindelse mellom Frøya og de andre bebodde øyene i kommunen, og det går hurtigbåt til Trondheim.

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer