Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Fræna

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Eiendomsmegler Fræna

Kjente og seriøse meglere i Fræna

Gjennom vår tjeneste får du kun tilbud fra kjente og seriøse eiendomsmeglere i Fræna. På den måten er du sikker på at du får best mulig hjelp - enten det gjelder verdivurdering for refinansiering eller salg av bolig.

Meglerfirma i Fræna
Pris på eiendomsmegler

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Fræna så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg personlighet for å finne rett megler

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Fræna er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Fræna?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Fræna

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Fræna

I all hovedsak består #Boligmarkedet i Fræna kommune av eneboliger, det er kun bygget 30 leiligheter i kommunen. De fleste eier boligen sin, men man får også leid hvis man skulle trenge det. 20,6% av kommunens innbyggere bor på landbrukseiendommer. Fræna har et godt hyttemarked, med litt over 640 oppførte hytter.

De fleste av kommunens yrkesaktive innbyggere jobber innenfor varehandel/hotell/restaurant og sekundærnæringer. Fræna kommunen har mest dyrket areal i fylket, men det er ikke mange som jobber innenfor jordbruket. Det vil si at de jordbrukene som finnes er store. Fiske er viktig for kommunen, og Fræna har en stor flåte. Industrien er viktig, da med bedrifter som Doosan Moxy AS og Hustadmarmor AS. Næringsmiddelindustrien har også en god del arbeidsplasser. 47% av kommunens yrkesaktive innbyggere jobber utenfor kommunen.

Fræna kommune har 11 barnehager. Det ligger fire barneskoler, to 1-10 skoler og en ungdomsskole i kommunen. Fræna videregående skole ligger på Elnesvågen. Kommunen har et bredt tilbud av fritidsaktiviteter for barn og unge.

Fv. 64 går gjennom kommunen, fra Kristiansund gjennom Molde og til Åndalsnes. Det er gode bussforbindelser mellom Fræna, Molde og Kristiansund.

Om Fræna

Fræna kommune, i Romsdal, ligger i Møre og Romsdal fylke. Per 3.kvartal 2018 hadde kommunen 9800 innbyggere. Kommunens administrative senter heter for Elnesvågen. I tillegg til Elnesvågen har kommunens seks andre tettsteder; Tornes, Malme, Sylte, Bud, Nerland og Hollingen. Omtrent 50% av kommunens innbyggere bor i tettstedene.

Naturen i Fræna er en god kombinasjon av hav og fjell. De ytre delen av kommunen ligger ut mot Atlanterhavet, mens de indre delene er preget av fjell på mellom 600 og 1000 meters høyde. Kommunens høyeste topp er Kvannfjellet som ligger 981,4 moh. En av Frænas mest populære turistattraksjoner er Trollkirka, som er en rekke berømte kalksteinsgrotter.

INNHOLDSFORTEGNELSE

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Fræna

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg