Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Fosnes

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Eiendomsmegler Fosnes

Kjente og seriøse meglere i Fosnes

Gjennom vår tjeneste får du kun tilbud fra kjente og seriøse eiendomsmeglere i Fosnes. På den måten er du sikker på at du får best mulig hjelp - enten det gjelder verdivurdering for refinansiering eller salg av bolig.

Meglerfirma i Fosnes
Pris på eiendomsmegler

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Fosnes så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg personlighet for å finne rett megler

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Fosnes er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Fosnes?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Fosnes

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Fosnes

Boligmarkedet i Fosnes består utelukkende av eneboliger, nærmere bestemt er det bygget 330 eneboliger i kommunen. Skulle du være på utkikk etter hytte eller fritidsbolig i Fosnes, er det oppført 178 stykker der.

Over 40% av kommunens innbyggere bor på landbrukseiendommer. Hvis du går med drømmen om et gårdsbruk eller et småbruk, kan det godt hende at drømmen kan realiseres nettopp her.

I følge tall fra SSB vil folketallet i Fosnes synke de nærmeste 20 årene. Hva dette vil bety for boligmarkedet er vanskelig å spå, men synkende folketall vil som regel bety at det er færre boliger til salgs.

Hva som er grunnen til at folk flytter fra kommunen er vanskelig å si, men noen av grunnene kan være at kommunen ligger nokså usentralt til, og at den ikke har noen større byer.

Eiendomsmeglere i Fosnes

Skulle du trenge å komme i kontakt med eiendomsmegler i kommunen, er det flere du kan kontakte. Blant annet Eiendomsmegler 1 og Norgeshus. Du kan bruke kontaktskjemaet her på vår nettside hvis du ønsker kontakt med en eller flere eiendomsmeglere.

Om Fosnes

Fosnes kommune ligger i Trøndelag fylke. Senest fra 1.januar 2020 skal kommunen slå seg sammen med Namdalseid og Namsos kommune, jamfør kommunereformen.

Per 2.kvartal 2019 hadde kommunen 602 innbyggere. Kommunens administrative senter heter for Dun. Kommunen har ingen tettsteder, men de fleste av innbyggerne bor i og rundt Dun.

De fleste som bor i Fosnes jobber innenfor helse- og sosialtjenester. Mange jobber også innenfor varehandel/hotell/restaurant, sekundærnæringer og primærnæringer. Jordbruk står sentralt, med både storfe og korn. Det er ingen industri i kommunen. Fosnes har økende arbeidsmarked innen turisme.

I kommunen ligger Jøa barne- og ungdomsskole, Salsnes Oppvekstsenter, Jøa barnehage og Salsnes familiebarnehager. Du finner legekontor, helsestasjon, NAV-kontor og andre kommunale tjenester i kommunen.

Forfatteren Olav Duun er fra området, og han skildrer mye av naturen her i sine bøker. Hans barndomshjem er åpent for besøkende. Ellers har kommunen flere gjestehavner, fiskemuligheter og flott natur å by på. Du kan blant annet kanskje få sett havørn hvis du er på besøk i Fosnes.

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Fosnes

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg