Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Folldal

 • Mer penger fra boligsalget
  Med den rette megleren sitter du igjen med mer penger fra salget av boligen din.
 • Du sparer penger, tid og energi
  Slipp å samle tilbud selv! Siden meglerne konkurrerer om deg, vil du få deres beste priser.
 • Seriøse meglere
  Du får tilbud fra velkjente og pålitelige meglere
Motta tilbud fra flere dyktige eiendomsmeglere i %location%

Oppnå en god pris for din bolig nå

Få tilbud fra opptil 5 meglere med råd og klar strategi rundt salget av din bolig.

Å be om tilbud er gratis og uforpliktende.
 • Mer penger fra boligsalget
  Med den rette megleren sitter du igjen med mer penger fra salget av boligen din.
 • Du sparer penger, tid og energi
  Slipp å samle tilbud selv! Siden meglerne konkurrerer om deg, vil du få deres beste priser.
 • Seriøse meglere
  Du får tilbud fra velkjente og pålitelige meglere

Få tilbud fra store og seriøse selskaper

Eiendomsmegler Folldal

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Folldal så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Folldal er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Folldal?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Folldal

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Folldal

Ganske nøyaktig en tredjedel av kommunens innbyggere holder til i Folldals administrasjonssenter og eneste tettsted ved samme navn. Ellers er hovedvekten av bebyggelsen å finne langs elva Folla og det tilhørende dalføret. Den øvrige befolkningen er godt spredt ut over kommunen, og da helst i områder hvor Tolga

Nesten helt nord i Østerdalen finner vi Tolga. Kommunen er gjennomskåret av Glomma på tvers. Parallelt med elva løper Rv. 3 og Rørosbanen. Sistnevnte har Os som første stoppested i nord og Tynset i sør. Ellers fører Fv. 26 deg fra Tolga sentrum gjennom Hodalen og østover mot Engerdal. Hodalens egenartede landskap har for øvrig ført til at store deler av dalen er vernet.

I alt er faktisk så mye som 20 prosent av Tolgas 1 123 kvadratkilometer verneområder. Det største av disse er Londalen-Ørvilldalen nord i kommunen. Området er vernet på grunn av sitt særpregede natur- og kulturlandskap, som blant annet gjennom sin seterbebyggelse forteller noe om hvilken vesentlig rolle jordbruket tradisjonelt har spilt i Tolga. Jordbruk er fremdeles en viktig næringsvei, og det er stort sett dyrehold og fôrdyrking det dreier seg om.

Eiendomsmegler Folldal

Har du en bolig i Folldal som du skal selge? Da er det flere meglere å velge mellom. Noe du bør tenke over er at du finner en lokal megler som du har god kjemi med. Det kan nemlig ha mye å si for utfallet av boligsalget.

Du er velkommen til å benytte deg av vår tjeneste. Da fyller du inn ett enkelt skjema, deretter kontakter meglerne deg. Inviter gjerne flere på befaring slik at du får et bedre inntrykk av hver og en, før du tar en beslutning.

Om Folldal

Folldal ligger nordvest i Hedmark og er en del av Fjellregionen. Både Dovre og Rondane nasjonalpark er delvis innenfor kommunegrensen, og til sammen utgjør nesten halvparten av Folldals totale areal verneområder. Det gjør Folldal til et flott utgangspunkt for fot- og skiturer i uberørt fjellandskap. Turistnæringen er etter hvert blitt en viktig del av kommuneøkonomien.

Historisk sett er det jordbruk og gruvedrift som har vært hovednæringsveiene, noe som den gylne hakken i kommunevåpenet er ment å symbolisere. Da Folldal Gruver ble lagt ned på midten av 90-tallet, mistet kommunene sin viktigste arbeidsplass. Jordbrukstradisjonene holdes imidlertid i god hevd og har på mange måter fått en ny oppblomstring i og med den tiltakende interessen i reiseliv og lokale håndverks- og mattradisjoner.

Oppnå en god pris for din bolig nå

Få tilbud fra opptil 5 meglere med råd og klar strategi rundt salget av din bolig.