Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Førde

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Eiendomsmegler Førde

Kjente og seriøse meglere i Førde

Gjennom vår tjeneste får du kun tilbud fra kjente og seriøse eiendomsmeglere i Førde. På den måten er du sikker på at du får best mulig hjelp - enten det gjelder verdivurdering for refinansiering eller salg av bolig.

Meglerfirma i Førde
Pris på eiendomsmegler

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Førde så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg personlighet for å finne rett megler

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Førde er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Førde?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Førde

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Førde

I 2015 var gjennomsnittlig pris på en 100 kvadratmeters stor leilighet 2,4 millioner kroner. I 2017 lå kvadratmeterprisen på 25 467 kr til 41 311 kr, noe som er en betydelig økning fra årene før. 

Det har vært en jevnt, høy prisvekst de siste årene. Dette kommer nok mye av at antall boliger omsatt har økt i samme tidsperiode. Der det har økt innen både eneboliger, småhus og blokkleiligheter. 

Utenfor Oslo og Akershus kommer Førde på en solid tredjeplass blant de ti sterkeste boligmarkedene i 2016 med en vekst på 17,9 prosent. Byen har altså hatt en sterk prisvekst de siste årene. 

Selve bosetning i Førde er stort sett i kommunesenteret og tettstedet. Som er den største byen i Sogn og Fjordane på 13 tusen innbyggere. Ellers er bosetning i dalene og spredt langs fjorden. 

Eiendomsmegler Førde

Siden byen har et aktivt boligmarked, følger det naturligvis med flere meglere å velge mellom dersom man skal selge boligen sin. 

For å finne den beste megleren i Førde, anbefaler vi at du innhenter tilbud fra flere meglere gjennom en anbudstjeneste. Du kan gjerne bruke vårt skjema. 

Deretter kan du enkelt og greit sammenligne de ulike tilbudene, og velge det beste. 

Om Førde

Førde er en by som ligger i Sunnfjord, Sogn og Fjordane fylke. Og er faktisk den mest folkerike byen i Sogn og Fjordane. 

Byen grenser til Askvoll, Gaular, Jølster og Naustdal. I januar 2018 var det omtrent 10.338 innbyggere, disse blir ofte kalt for førdianere. Det var i 1997 at Førde fikk bystatus. 

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Førde

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg