Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Florø

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Eiendomsmegler Florø

Kjente og seriøse meglere i Florø

Gjennom vår tjeneste får du kun tilbud fra kjente og seriøse eiendomsmeglere i Florø. På den måten er du sikker på at du får best mulig hjelp - enten det gjelder verdivurdering for refinansiering eller salg av bolig.

Meglerfirma i Florø
Pris på eiendomsmegler

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Florø så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg personlighet for å finne rett megler

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Florø er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Florø?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Florø

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Florø

Boligmarkedet i Florø har den siste tiden vært aktiv. Det er flere boliger som kjøpes og selges i året. Hva grunnen til det aktive boligmarkedet er vanskelig å svare på. Men med den flotte naturen med kyst, skog og mark samtidig som man bor sentralt skader nok ikke. 

Med et aktivt boligmarked er det flere eiendomsmeglere som konkurrer om de samme oppdragene. Dette er positivt for den som skal selge, da man har mer å velge mellom. 

Eiendomsmeglere Florø

Har du en leilighet eller bolig i Florø som du skal selge? Da er det viktig at du finner den beste eiendomsmegleren som kjenner området godt. Dette har mye å si for utfallet av salget. 

Ta gjerne kontakt med flere meglere og inviter de hjem på befaring. Da vil du få et bedre inntrykk av hver og en. Når du har fått tilbud fra alle meglerne, kan det lønne seg å sjekke referansene deres, slik at du kan skille ut de som ikke er relevante. 

Deretter er det bare å sammenligne og velge den beste megleren. 

Om Florø

Florø er en by og administrasjonssenter i Flora kommune. Det var i 1860 at Florø fikk bystatus, og har både på 1800-tallet og 1950-årene vært sentrum for sildefisket. 

Byen har omtrent 9.024 innbyggere og er kåret til den triveligste byen å bo i flere ganger. 

I 1998 vant byen faktisk «Miljøbyprisen». Florø er bygd opp som en storby, og har siden starten vært planlagt som en by. Normalt sett er de fleste byene i Norge blitt utviklet etter hvert og ikke blitt bygd opp basert på å bli en by. 

Næringslivet i Florø består stort sett av skipsbygging, servicenæring og fiskeindustri. Innbyggeren i Florø skaper faktisk verdier som er over landsgjennomsnitt.  

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Florø

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg