Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE Group 24 2 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget Group 14
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Flesberg

 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris
Motta tilbud fra flere dyktige eiendomsmeglere i %location%

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Tjenesten er helt gratis og uforpliktende
 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris

FÅ TILBUD FRA STORE OG SERIØSE SELSKAPER

Eiendomsmegler Flesberg

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Flesberg så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Flesberg er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Flesberg?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Boligmarkedet i Flesberg

Det er to tettsteder i Flesberg: Svene og Lampeland. Førstnevnte ligger i sør og huser omkring 370 innbyggere. Mens Lampeland, kommunens administrerende senter, har nærmere 600 innbyggere og ligger mer sentralt til. Ellers må bygder som Flesberg og Lyngdal nevnes hva gjelder tetthet av bosetning.

Folketallet i Flesberg er for øvrig i moderat vekst, noe som må ses i sammenheng med kommunens beliggenhet. Omkring 60 prosent av Flesbergs sysselsatte har nemlig sitt arbeid i utenfor kommunegrensen, og da i hovedsak Kongsberg. Andre igjen har sin arbeidsvei til Drammensområdet eller de øvrige kommunene i Numedal.

Ellers er det nærmere tre ganger så mange fritidsboliger som helårsboliger i kommunen. Med det må Flesberg også kunne kalles en betydelig hyttekommune. Konsentrasjonen av fritidsbebyggelse er tettest i høyereliggende hyttefelt som Sjuvasslia, Gvelven, Nipeto og Blestølen.

Eiendomsmegler Flesberg

Enten det er snakk om helårsbolig eller hytte, kjøpe eller salg, kan du benytte deg av vår tjeneste for lettere å få oversikt over de beste tilbudene fra de dyktigste eiendomsmeglerne i Flesberg.

Om Flesberg

Flesberg kommune ligger i Buskerud fylke, nærmere bestemt den sørvestlige enden av Numedal. Kommunevåpene viser to tømmerklaver mot en grønn bakgrunn og henspiller på at Flesberg er en viktig skogbrukskommune. De flate furumoene i bunnen av hoveddalføret har blant annet gitt grobunn for virksomheter som Moelven Numedal og Norske Fjellhus. Slik sett er også industrien i Flesberg sterkt preget av kommunens store tømmerproduksjon.

Flesberg innbefatter i tillegg deler av det kjente fjellområdet Blefjell. Blefjell kan grovt sett deles opp i to: Vesle Ble og Store Ble. Sistnevnte er den høyereliggende og mer værutsatte delen av Blefjell, yndet blant fotturister og hjem til en egen reinstamme. Mens Vesle Ble blant annet rommer flere populære hytteområder.

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer