Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE Group 24 2 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget Group 14
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Flakstad

 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris
Motta tilbud fra flere dyktige eiendomsmeglere i %location%

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Tjenesten er helt gratis og uforpliktende
 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris

FÅ TILBUD FRA STORE OG SERIØSE SELSKAPER

Eiendomsmegler Flakstad

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Flakstad så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Flakstad er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Flakstad?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Boligmarkedet i Flakstad

Bosetningen i kommunen er ganske spredt, men det er også en konsentrasjon til kommunens nordre deler og kommunesenteret Ramberg. Napp er eneste tettsted i Flakstad, og det er en tettstedsandel på 15% noe som gjør Flakstad til den laveste tettstedsandelen i fylket, med unntak av kommunene uten tettsteder. Totalt er det 629 eneboliger, 4 leiligheter og 145 hytter der hele 88,3% er selveier. Leiemarkedet er altså svært beskjedent på bare 11,7%. Når det gjelder priser var det i 2017 en gjennomsnittlig kvadratmeterpris for eneboliger på 11 159kr, og ifølge SSB har antall boligomsetninger i året økt noe.

Ifølge rapporter har Flakstad et dysfunksjonelt boligmarked og det er behov for å få til boligetableringer. Bakgrunnen for at #Boligmarkedet ikke går godt er at det er feilslåtte incentiver for private transaksjoner og lite initiativ. Videre finner man en del eldre eneboliger som har uhensiktsmessig boligstruktur, og flere ønsker seg mindre boliger. I tillegg er det svært få leieboliger på markedet for de som flytter til kommunen for en periode eller de som er usikre på om de kommer til å bo på lengre sikt. Sist, men ikke minst, trekkes det frem at kommunen mangler et boligsentrum.

Om Flakstad

Flakstad kommune ligger i Lofoten, Nordland fylke og har et innbyggertall på 1 306, der prognoser viser en svak nedgang i befolkningen de neste tiårene. Selve kommunen består av de to store øyene Flakstadøya og nordre del av Moskenesøya, men det er også flere mindre øyer, holmer og skjær som tilhører kommunen. Flakstad grenser til Vestvågøy og Moskenes.

Sysselsettingen er innen primærnæringen der fisket er dominerende innen lofotfisket. I tillegg er det flere fiskeoppdrettsanlegg i kommunen. Innen industri er det arbeidsplasser innen det kommunale, kraft- og vannforsyning og indusri knyttet til fiske i næringsmiddelindustrien, samt også verkstedindustri. Mange av de bosatte velger likevel å arbeide utenfor kommunen, der 32% hadde arbeid i de nærliggende kommunene Vestvågøy, Lofoten for øvrig og Ofoten i 2015.

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer