Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE Group 24 2 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget Group 14
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Flå

 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris
Motta tilbud fra flere dyktige eiendomsmeglere i %location%

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Tjenesten er helt gratis og uforpliktende
 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris

FÅ TILBUD FRA STORE OG SERIØSE SELSKAPER

Eiendomsmegler Flå

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Flå så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Flå er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Flå?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Boligmarkedet i Flå

Høyest konsentrasjon av bosetning finner man i bunnen av dalføret, og da spesielt i og omkring administrasjonssenteret Flå. Også langs den nordøstlige bredden av Krøderen, nærmere bestemt Gulsvik, er det en del bebyggelse. Flå er for øvrig den kommunen i Buskerud med lavest folketall. De siste årene har kommunen imidlertid satset tung på hytteutbygging, og i dag er det omtrent tre ganger så mange hytter som eneboliger i Flå. Disse er først og fremst beliggende i hyttefelt som Sørbørfjell, Turufjell og Reinsjøfjell.

Til tross for å allerede romme mange fritidsboliger, er Flå en forholdsvis ung hyttekommune. Det betyr blant annet at det fremdeles er mange nysatsinger i kommunen. Det gjelder ikke bare hytteutbygging, men alt fra alpinanlegg til butikker. Videre medfører det at man fremdeles kan sikre seg noen av de mest attraktive hyttetomtene. Så selv om det ifølge SSBs prognoser forventes en viss befolkningsvekst i kommunen, er det neppe i eneboligmarkedet den største aktiviteten vil finne sted.

Eiendomsmegler Flå

Enten det dreier seg om fritidsbolig eller helårsbolig, er det viktig å komme i kontakt med en megler som kjenner de lokale forholdene. Benytt deg gjerne av vår tjeneste for lettere å få oversikt over de beste tilbudene fra de dyktigste eiendomsmeglerne i Flå.

Om Flå

Flå omkranser den nordlige enden av innsjøen Krøderen og er den sydligste av Hallingdalkommunene. Hallingdalselva skjærer gjennom kommunen på langs. Og rv. 7 løper parallelt med vassdraget helt fra utspringet på Hardangervidda til det munner ut i Krøderen.

Jordbruksarealet i Flå er riktignok blant de minste i Buskerud. Likevel er de på toppen hva gjelder arbeidsplasser i primærnæringene. Jordbruket i Flå dreier seg mye om korndyrking og er først og fremst konsentrert til de flatere områdene langsmed elva. Fjellbeite for sauer er heller ikke uvanlig. Ellers satses det som vi skal se tungt på turist- og servicenæringen, hvor omkring én tredjedel av kommunens sysselsatte har sitt arbeid.

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer