Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Fjaler

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Eiendomsmegler Fjaler

Kjente og seriøse meglere i Fjaler

Gjennom vår tjeneste får du kun tilbud fra kjente og seriøse eiendomsmeglere i Fjaler. På den måten er du sikker på at du får best mulig hjelp - enten det gjelder verdivurdering for refinansiering eller salg av bolig.

Meglerfirma i Fjaler
Pris på eiendomsmegler

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Fjaler så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg personlighet for å finne rett megler

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Fjaler er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Fjaler?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Fjaler

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Fjaler

Bosetning i Fjaler er langs Dalsfjorden, i Flekke/Guddalen og Vassdalen som ligger ovenfor Dale. De fleste bor i og omkring Dale og Flekke, med kommunesenter i Dale. I 2013, 2014 og 2015 var antall boligomsetninger 4 per år av eneboliger, samt en eller to småhus og blokkleiligheter.

Dersom man ønsker å kjøpe bolig i Fjaler er det ofte boplikt, eventuelt at man garanterer at noen andre kommer til å bo på eiendommen, altså utleie. Dette er for å sikre at folk bor i kommunen, særlig dersom eiendommen er en gård slik at eiendommen blir brukt til å bidra til en av de viktige næringene i kommunen – melkeproduksjon og/eller sauehold.

Videre finnes det også en del tomter der man kan søke om å bygge egen bolig, og en god del utleie boliger.

Om Fjaler

I dag bor det rundt 2 862 mennesker i Fjaler kommune, og kommunen grenser mot Gaular, Høyanger, Solund og Askvoll. Fjaler er en kommune i Sunnfjord og ligger i Sogn og Fjordane fylke. Her finner man Styggheia fjellet på 799 moh. og andre fjell med skogkledde lier. I tillegg til fjell har også kommunen flere innsjøer som Breidvatnet og Strandavatnet.

Næringslivet er preget av primærnæring som jordbruk med husdyr for melkeproduksjon og sauehold. Videre er fiskeoppdrett viktig og det ligger i kommunens vestre del i Gjølanger, sørsiden av Dalsjorden og Fure.

Ved siden av primærnæringen sysselsetter industrien også en del i kommunen med lærvareindustri og skiproduksjon. Man finner også Red Cross Nordic United World College i kommunen der det er 200 elever fra 90 forskjellige land. Dette er ett av verdens tretten United World Colleges.

INNHOLDSFORTEGNELSE

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Fjaler

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg