Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE Group 24 2 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget Group 14
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Fitjar

 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris
Motta tilbud fra flere dyktige eiendomsmeglere i %location%

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Tjenesten er helt gratis og uforpliktende
 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris

FÅ TILBUD FRA STORE OG SERIØSE SELSKAPER

Eiendomsmegler Fitjar

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Fitjar så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Fitjar er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Fitjar?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Boligmarkedet i Fitjar

Innbyggerne i Fitjar bor i tettstedet og kommunesenteret Fitjar og langs vestsiden av Stord. Det er helt klart en konsentrasjon rundt kommunesenteret der rundt 53% av innbyggerne bor.

Når det gjelder boligomsetninger har antallet gått noe opp, mens gjennomsnittlig kvadratmeterpris for boliger har vært noe varierende. I dag er det totalt 1 238 eneboliger og 31 leiligheter, med 88% selveier og resterende er leietakere. I tillegg er det 593 hytter i kommunen.

I 2018 bodde det 3 201 innbyggere i Fitjar, og prognoser viser videre økning i innbyggertallet. Dette vil trolig virke inn positivt på boligmarkedet, samtidig som at kommunen stadig diskuterer om fritidsboliger kan bli brukt til helårsboliger.

Når det gjelder boligpriser virker det til at disse fluktuerer en del og blant de boligene som ligger ute for salg. Her finner man et bredt spekter av boliger, og boligprisene varierer fra lave til høyere priser.

Eiendomsmegler Fitjar

Har du en bolig som du vurderer å selge i Fitjar? Da er det viktig at du finner den beste megleren som kjenner nabolaget godt. Det kan nemlig ha mye å si for utfallet av boligsalget.

Med et aktivt boligmarked som kommunen har er det naturligvis flere meglere som konkurrer om de samme meglerne. Dette er noe som du kan dra fordel av. Bruker du skjemaet vårt for å komme i kontakt med meglerne, vet de at de er i konkurranse med hverandre og er kanskje villige til å strekke seg enda lenger.

Om Fitjar

Fitjar kommune befinner seg i Hordaland fylke og består av rundt 350 øyer, holmer og skjær der mesteparten av Fitjar ligger på den nordvestlige delen av øyen Stord. Fitjar er den minste kommunen i Sunnhordland i areal og nest minst etter folketall, og har grenser til Stord, Austevoll, Tysnes og Bømlo.

Av sysselsetting er det arbeidsplasser i offentlig administrasjon som er den viktigste, videre kommer bygge- og anleggsvirksomhet, industri og bergverk som viktige næringer. I industrien er det særlig innen masseindustri, metallvareindustri og bygging av skip som er de store arbeidsplassene. I tillegg er primærnæringer viktige for Fitjar der jordbruket er dominert av storfe- og sauehold, samt at kvantum av fisk etter verdi ligger høyt.

Ettersom turisttrafikken er økende er fritidsboligmarkedet stadig mer attraktivt og det øker arbeidsplasser innen turistnæringer. Likevel er det 43% (tall fra 2015) av de yrkesaktive som har arbeidsplass utenfor kommunen, særlig i Stord.

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer