Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE Group 24 2 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget Group 14
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Fedje

 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris
Motta tilbud fra flere dyktige eiendomsmeglere i %location%

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Tjenesten er helt gratis og uforpliktende
 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris

FÅ TILBUD FRA STORE OG SERIØSE SELSKAPER

Eiendomsmegler Fedje

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Fedje så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Fedje er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Fedje?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Boligmarkedet i Fedje

Fedje har en bosetning helt tilbake fra 1600-tallet. Dagens befolkning bor stort sett på den nordlige delen av øya Fedje i og rundt kommunesenteret og kommunens eneste tettsted Fedje. Det bor i dag 562 innbyggere i kommunen, noe som ikke er særlig mye. Prognoser viser også at befolkningen vil gradvis reduseres, noe som fører til et tregt boligmarked.

Det er i dag registrert 283 eneboliger der 81,4% er selveier, samt at det også er 51 hytter i kommunen. Fremover vil trolig boligmarkedet gå tregt, med mindre det blir fokuseres på å etablere flere arbeidsplasser.

Eiendomsmegler Fedje

Selv om boligmarkedet går tregt blir det solgt flere boliger hvert år, særlig fritidsboliger. Med dette følger det naturligvis med flere meglere som konkurrer om de samme oppdragene. KNA-huset og Fedje eiendomsselskap er to av flere du kan velge mellom.

Før du tar en beslutning for hvilken megler du skal velge anbefaler vi at du inviterer flere meglere hjem på befaring. På denne måten får du et bedre inntrykk av hver og en slik at du kan ta en bedre beslutning.

Om Fedje

I havgapet lengst nordvest i Hordaland fylke og vest for Fedjefjorden finner man Fedje kommune. Fedje består av den store øya Fedje og 124 andre mindre øyer, holmer og skjær. Tidligere var kommunen en del av Austrheim kommune, men ble skilt ut som en egen kommune i 1947. I dag grenser Fedje til Austrheim, Radøy og Øygarden.

Innen næringslivet er det transportvirksomhet som er den dominerende virksomheten. Dette skyldes Fedje trafikksenter. Videre er det en del sysselsetting innen Uniko sikkerhetssenter som driver sikkerhetsopplæring for sjøfolk.

I tillegg er det noen beskjeden industri innen verkstedindustri, og noe fiskeoppdrett. Av de bosatte i Fedje har rund 34% arbeid utenfor kommunen, enten i de nærliggende Nordhordlandskommunene eller i Bergen.

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer