Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE Group 24 2 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget Group 14
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Evje Og Hornnes

 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris
Motta tilbud fra flere dyktige eiendomsmeglere i %location%

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Tjenesten er helt gratis og uforpliktende
 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris

FÅ TILBUD FRA STORE OG SERIØSE SELSKAPER

Eiendomsmegler Evje Og Hornnes

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Evje Og Hornnes så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Evje Og Hornnes er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Evje Og Hornnes?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Boligmarkedet i Evje og Hornnes

Bosetningen er først og fremst konsentrert til dalføret som Otra renner gjennom, og da særlig kommunesenteret. Her finner man hele 70 prosent av kommunens innbyggere. Fv. 42 og Rv. 9 møtes også i tettstedet og gjør Evje til et trafikalt knutepunkt med blant annet bussforbindelser til Arendal og Kristiansand. Det er for øvrig en del fritidsbebyggelse i kommunen, hovedsakelig i høyereliggende hyttefelt.

Evje og Hornnes har i løpet av de ti siste årene opplevd en befolkningsvekst som har ligget noe under fylkesgjennomsnittet. Det forventes at den moderate befolkningsveksten vil fortsette i årene som kommer. Omlag 30 prosent av befolkningens sysselsatte har sitt arbeid utenfor kommunen. Og i underkant av en tredjedel av disse pendler til Kristiansand og omkringliggende strøk.

Eiendomsmegler Evje og Hornnes

Uansett om det er snakk om kjøp eller salg, helårsbolig eller fritidseiendom, så er det viktig at du kommer i kontakt med en eiendomsmegler som kjenner dine behov og markedet godt. Benytt deg gjerne av vår tjeneste for lettere å få oversikt over tilbudene fra flere flinke meglere. På denne måten kan du enkelt sammenligne og ta det beste valget.

Evje og Hornnes

Evje og Hornnes ligger lengst sør i Setesdal og strekker seg fra Bygelandsfjorden til Hodnesund. Kommunen er gjennomskåret av Sørlandets største elv, Otra. Skoglendte heier kneiser langs vassdraget, og landskapet ellers i kommunen veksler mellom snaufjell og skogsletter. Den varierte naturen legger ikke bare til rette for et stort biologisk mangfold, men også et vell av natur- og fritidsmuligheter.

I likhet med Iveland har Evje og Hornnes en særegen geologi med forekomster av sjeldne mineraler og krystaller. Det har ført til en del mineralturisme i tillegg til den ordinære turismen, som de senere år er blitt et av kommunens satsningsområder. Administrasjonssenteret i Evje og Hornnes heter Evje og ligger midt i kommunen.

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer