Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE Group 24 2 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget Group 14
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Evenes

 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris
Motta tilbud fra flere dyktige eiendomsmeglere i %location%

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Tjenesten er helt gratis og uforpliktende
 • 1
  Beskriv ditt behov
  Ved hjelp av et enkelt skjema forteller du kort hva du er ute etter
 • 2
  Få tilbud fra flere selskaper
  Jo flere selskaper du sammenligner, jo lettere er det å finne det beste tilbudet
 • 3
  Velg det beste tilbudet
  Velg deretter løsningen som passer deg best, til en lavest mulig pris

FÅ TILBUD FRA STORE OG SERIØSE SELSKAPER

Eiendomsmegler Evenes

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Evenes så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Evenes er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Evenes?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Boligmarkedet i Evenes

Bosetningen i Evenes er konsentrert til Bogen-bukta, altså rundt og i tettstedene Bogen (kommunesenteret) og Liland. I tillegg bor det en del langs Ofotfjorden. I kommunen finner man 651 eneboliger og 11 leiligheter der 84% er selveiere og resten leietakere. I tillegg finner man en del hytter, på totalt 431 fritidsboliger. Evenes er i stor grad en innpendlingskommune for mange yrkesaktive.

Gjennomsnittlig kvadratpris lå i 2015 på 8 639kr for eneboliger, men denne har økt noe siden den gang. Flere private boliger har stått ledig i kommunen delvis pga. fritidsformål, men også fordi omsetningsverdien tidligere har vært lav. Nå ser man et skifte der omsetningsverdien er økende både for bolig- og fritidsboligmarkedet. Videre arbeider kommunen for økt tilgang på boliger for å øke bosetting og folketallet. Dette gjør de gjennom å tilby attraktive tomer, legge til rette for spredt boligbygging og oppmuntre grunneiere til å legge ut tomter til salgs.

Om Evenes

Evenes kommune befinner seg i Nordland fylke, på nordsiden av Ofotfjorden, og grenser til Narvik, Tjeldsund og Skånland (i Troms). Folketallet har hatt en betydelig nedgang i lang tid, men fikk et oppsving da Harstad/Narvik Lufthavn, Evenes ble etablert. I tiårsperioden 2006-2016 var det en gjennomsnittlig vekst på 0,3% årlig, noe som utgjør litt over fylke i sin helhet på 0,2% årlig vekst. I dag ligger folketallet på 1 403 innbyggere. Naturen i kommunen er mest lavtliggende, men man finner også noe høyere områder, deriblant Litletinden på 1134 moh. som har en liten snøbre.

Innen næringslivet er det jordbruk som har vært dominerende, men også drift innen metallvareindustri med bly, sink og jernmalm som kommunen er rik på. I dag har servicenæringen en stor betydning, noe som startet da lufthavnen ble åpnet i 1973 og Forsvaret etablerte en militær flystasjon i Evenes. Videre har flyplassen først til at Evenes har blitt en innpendlingskommune der 45% av bosatte i andre kommuner kommer til Evenes for å arbeide.

INNHOLDSFORTEGNELSE

Få hjelp fra lokale meglere som kjenner nabolaget ditt

Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg
Denne nettsiden bruker cookies for analyse- og markedsføringsformål.
Les mer