Group 2 Date icon Flag - Denmark Copy 2 Icon input - Get Location Icon input - Email # Icon input - Phone Icon input - Place Group 6 ICON BLUE 768 - Logo Logo/white Copy 9 Group 14 Faa-tilbud-paa-forsikringer-Tjenestetorget Brukt-av-mer-enn-800000-fornoeyde-brukere-Tjenestetorget
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Etnedal

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.

Eiendomsmegler Etnedal

Kjente og seriøse meglere i Etnedal

Gjennom vår tjeneste får du kun tilbud fra kjente og seriøse eiendomsmeglere i Etnedal. På den måten er du sikker på at du får best mulig hjelp - enten det gjelder verdivurdering for refinansiering eller salg av bolig.

Meglerfirma i Etnedal
Pris på eiendomsmegler

Pris er ikke viktigst

Ofte blir ikke tusenlappene mellom dyreste og billigste eiendomsmegler i Etnedal så avgjørende. Spesielt når forskjellen mellom en god og dårlig megler kan bety hundretusener mer i lommeboka di til slutt.

Velg personlighet for å finne rett megler

Velg person, ikke meglerkontor

Å velge en megler i Etnedal er først og fremst et valg av person – ikke et meglerkontor. Se heller etter personen som gir deg godfølelsen. Derfor bør du få besøk av flere meglere før du bestemmer deg.

Hvordan velge megler i Etnedal?

Erfaring og lokalkunnskap

Start med å se etter meglere som både har erfaring og god kjennskap til nærområdet.

Referanser og testing

Sjekk meglerens referanser fra tidligere, og test megleren ved å gå på andre visninger.

Kjemi og personlighet

Velg en megler som du kommuniserer godt med og som får deg til å føle deg trygg og ivaretatt.

Finn rett eiendomsmegler i Etnedal

Å selge bolig selv

For mange kan en eiendomsmegler virke som sløsing av penger. Tar du jobben selv kan du jo spare mellom 50.000 og 70.000 kroner. Men det mye å huske på. Alt fra annonser, lage prospekt og til å vise frem boligen. Dokumentinnhenting og oppgjørsbehandling er det uansett lurt å få et firma til å ta seg av. 


Det er også verdt å tenke på at en megler ofte kan få en bedre pris for boligen din. Og at det i de fleste tilfeller går opp i opp med det du sparer på meglerhonoraret.

Å selge bolig uten megler

Boligmarkedet i Etnedal

#Boligmarkedet i Etnedal kommune dreier seg om eneboliger. I følge SSB så finnes det ikke leiligheter i kommunen. De fleste eier selv, men det finnes også muligheter for å leie bolig. 36,6% av innbyggerne i kommunen bor på landbrukseiendommer. Det er bygget 2386 hytter i kommunen.

De fleste av kommunens innbyggere jobber innenfor varehandel/restaurant/hotell og helse- og omsorgstjenester. Mange jobber utenfor kommunen.

Kommunen har en barnehage og en 1-10 skole. Kommunen tilbyr aktiviteter i form av fotball, og det finnes en skytebane i kommunen. Det finnes også flere ungdomslag og bondelag, noen foreninger for dans og musikk og ski.

Riksvei 33 går gjennom den sørlige delen av kommunen. Til Dokka bruker man omtrent 40 minutter med bil.

Etnedal

Omtrent 25km sørøst for Fagernes ligger Etnedal kommune. Kommunen ligger i Oppland fylke, og regnes for å være en av Valdreskommunene. Kommunens administrative senter heter Bruflat, og den høyeste toppen heter Spåtind(1414,5moh). Kommunen har ingen tettsteder.

Per 3.kvartal 2018 hadde kommunen 1306 innbyggere. Innbyggerantallet har vært synkende siden andre verdenskrig.

Det finnes en del småindustri i kommunen, og mange er sysselsatte i jordbruk og skogbruk. Kommunen har en del turisme, da særlig på grunn av muligheten for turer i marka og alpinanlegg.

Blant severdigheter finner man blant annet Lunde bru, som ble bygget i 1829 og er Nord-Europas lengste steinhvelvsbru. Buren var en del av den gamle kongsveien til Bergen.

INNHOLDSFORTEGNELSE

Kom i kontakt med eiendomsmeglere i Etnedal

Motta tilbud fra inntil 5 eiendomsmeglere, helt uforpliktende og gratis.
Vurder tjenesten vår
Vurder denne tjenesten ved å klikke på antall stjerner du synes vi fortjener.
Helt uforpliktende og kostnadsfritt for deg